Sergio Agüero (24) er på vei tilbake fra skade og satt på benken da Manchester City spilte borte mot Real Madrid tirsdag kveld.

Etter kampen ble han stanset av spanske journalister, og der kom City-spissen med en aldri så liten avsløring.

Hadde valgt Real
Agüero hadde nemlig et håp om at Real Madrid skulle kjøpe ham i 2011, før han skrev under for det lyseblå laget fra Manchester.

Han var ærlig, og innrømmet at han hadde valgt Real Madrid hvis klubben hadde lagt inn et bud før han skrev under for City, melder den spanske avisen AS.

- Hvis Real Madrid hadde vært interessert i meg, hadde jeg vært her (Madrid). Men jeg hadde ingen flere alternativer enn City, sier spissen til avisen.

- Jeg vil bruke denne muligheten til å dementere påstanden om at jeg aldri har ønsket å spille for Real Madrid fordi jeg har spilt i Atletico. Det ble skrevet i en engelsk avis, fortsetter han.

Måtte utdype
Reaksjonene lot neppe vente på seg, for Agüero gikk kjapt ut via sin twitterkonto for å roe ned fansen.

- Bare for å gjøre det klart: Jeg er veldig glad for å være i Manchester City. Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt. Jeg føler meg komfortabel og satt pris på i City, og det er et prosjekt jeg har lyst til å være involvert i. Vi vil ha flere titler, og det skal vi klare, skriver han.

Agüero kan gjøre sitt comeback etter skadeoppholdet på søndag. Da spiller City hjemme mot Arsenal, og kampen kan følges i vårt livesenter NaLive.