Gå til sidens hovedinnhold

- Han burde vært sendt rett i fengsel

Mathieu Flaminis skrekktakling vakte sterke reaksjoner etter bataljen i Milano.

Det var i tirsdagens mesterligaoppgjør mellom AC Milan og Tottenham på San Siro at tidligere Arsenal-spiller Mathieu Flamini ville vise muskler.

Franskmannen vartet opp med en grisestygg takling på forsvarsspiller Vedran Corluka, uten at dommeren så sitt snitt til å sende midtbanekrigeren av banen.

- Burde vært fengslet
Taklingen vakte naturlig nok sterke reaksjoner både ute på banen og blant Tottenhams trenerteam.

- Han burde vært sendt i fengsel for den taklingen, sa Corluka selv etter kampslutt ifølge The Guardian.

Også Spurs-manager Harry Redknapp, som hadde mye å stri med under londonklubbens italiabesøk tirsdag, var rasende på den tidligere Arsenal-spilleren.

- Taklingen fra Flamini var helt grusom. Han skulle vært sendt i dusjen, sier manageren ifølge AFP.

- Begge beina var over bakken. Det er en slik takling som fort kan brekke et bein, og det var bare flaks at det ikke skjedde med Corluka. Han gjorde litt skade, men det kunne vært mye verre, sier Redknapp.

- Sa unnskyld
Nå håper ringreven at det europeiske fotballforbundet (UEFA) vil straffe Flamini for forseelsen.

- Jeg vil at UEFA skal se nærmere på dette. Det var helt grusomt. Hvordan dommeren kunne unngå å gi rødt kort skjønner jeg lite av, sier Redknapp.

Ifølge Sky Sports Italia skal AC Milan-spilleren ha vært inne i garderoben etter kampen og bedt Corluka om unnskyldning for taklingen.

- Jeg gikk inn i Tottenham-garderoben for å sjekke at alt sto bra til med Corluka og for å be om unnskyldning, sier han.

- Det var synd at vi tapte denne kampen, for vi spilte bra i andre omgang. Nå må vi dra til London for å vinne, fortsetter han.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken