Lilles Eden Hazard og Paris St. Germains Javier Pastore er to av de største stjernene i fransk fotball. De to er også svært ettertraktede herremenn.

Duoen er imidlertid ikke de eneste playmakerne som har gjort seg bemerket i Ligue 1 denne sesongen. Enkelte hevder at Younis Belhanda har vært bedre enn superstjernene.

Belhanda spiller for Montpellier, er 22 år gammel og spiller sin landslagsfotball for Marokko, til tross for at han er født i Frankrike. Han kom til Montpellier tilbake i 2003.

- Største perlen
Denne sesongen har han gjort ti mål på 24 kamper for klubben og er dermed i ferd med å fullføre sin beste sesong der. Montpellier topper tabellen etter 31 serierunder.

- Den største perlen i Ligue 1 er Younis. Han er bedre enn både Hazard, Pastore og den gjengen der. Younis er en klassespiller, sier Montpellier-eier Louis Nicollin ifølge RMC.

Interessen for Belhanda har også vært stor i vinter og flere klubber, blant annet fra Premier League, har blitt koblet med den talentfulle spilleren. Nicollin ønsker imidlertid ikke å selge.

- Jeg tror han kommer til å bli i Montpellier, sier klubbeieren.

- Overrasket
Montpellier ligger tre poeng foran Paris St. Germain på tabellen når sju serierunder gjenstår.

Klubben har stor støtte rundt om i Frankrike akkurat nå og er på mange måter folkets favoritt i kamp med hovedstadslaget PSG.

- Det er mange som ikke liker PSG. Det er litt dumt, fordi hovedstaden burde ha et storlag. Det er ikke helt normalt, men sånn er det, sier Montpellier-eieren.

Nicollin er selvfølgelig storfornøyd med hva klubben hans har utrettet denne sesongen og sier det har overgått all forventning.

- Jeg ville vært verdens gladeste mann om vi kom på andreplass. Men nå kjemper vi om tittelen, sier han.