United møter mandag kveld Blackburn Rovers på Ewood Park.

Den tidligere Blackburn-spilleren, Phil Jones, har imponert mange inkludert Sir Alex Ferguson etter han signerte med storklubben i 2011.

- Han er definitivt en fremtidlig kaptein. Det er det ingen tvil om. Siden det øyeblikket han kom til oss har jeg sagt at det er noe spesielt med den gutten, sier Manchester United-manageren til ManUtd.com.

Fremtiden for engelsk fotball
Jones spilt forrykende i sin Premier League-debut i 2010, da han som 18-åring fikk i oppgaven å passe på Chelsea-spissen, Didier Drogba. En utfordring han mestret ypperlig.

I etterkant av kampen sammenliknet Blackburns manager, Steve Kean, sine unge forsvarsspiller med veteranen John Terry.

Under fjorårets U21 EM, ble han utropt som Englands kaptein foran en avgjørende kamp i gruppespillet. Laget havnet på tredjeplass i gruppen, og kom seg dermed ikke videre i turneringen som ble vunnet av Spania.

Jones signerte i sommer en femårskontrakt med United, og debuterte for klubben under sesongoppkjøringen i USA.

Han scoret sitt første mål i Premier League noensinne og avgjorde da United slo Aston Villa 1-0 før jul.

Sammen med Chris Smalling, blir han av mange sett på som fremtiden i både United og på det engelske landslaget.

- Det er bestandig tøft for oss der
Sist Manchester møtte Blackburn endte det med 3-2 tap for United da de tok i mot Morten Gamst Pedersen & co. på Old Trafford.

United har kun vunnet to av sine ni siste kamper borte mot Blackburn.

- Det er bestandig tøft for oss der, sier Ryan Giggs til lagets hjemmeside.

- Ved flere anledninger har vi spilt dårlig der, og har også fått en eller to spillere sendt av banen på Ewood Park. Det er et vanskelig sted å gå, men vi har også gode minner derfra som i fjor da vi vant ligaen nettopp der, sier den walisiske veteranen.

United har ikke tapt en kamp siden 3-0 tapet mot Newcastle i januar, og vinner de kampen i kveld sikrer de seg en fempoengsledelse på tabelltoer Manchester City.

Du kan følge kampen direkte på www.nalive.no fra 21.00 mandag kveld.