Mandag ble det klart at Danny Ings går fra Burnley til Liverpool.

22-åringen fullfører sin kontrakt med «The Clarets» 1. juli og kan dermed bytte klubb for en billig penge. Liverpool må ut med en såkalt utdanningskompensasjon, men slipper å betale en overgangssum.

- Det er ikke noe å lure på. Han har et stort potensial, sier den legendariske spissen John Aldridge til BBC Radio 5 live.

Selv om Aldridge er fornøyd med at Liverpool henter inn den unge og lovende spissen, er han klokkeklar på at dette ikke er nok.

- Vi trenger en skikkelig storsignering, mener Aldridge, som scoret 50 ligamål på 69 kamper fra start og 14 innhopp for Liverpool mellom januar 1987 og september 1989.

Danny Ings scoret 11 mål på 35 kamper for Burnley forrige sesong, men kunne ikke forhindre at klubben hans rykket ned. Nå venter helt andre utfordringer, får man tro.

Ings blir ikke den eneste nye spissen på Anfield kommende sesong. Det er også ventet at Divock Origi får sjansen til å spille seg inn på laget. Han ble kjøpt i fjor sommer, men leid ut til franske Lille umiddelbart.

- Du trenger en spiss som kan garantere 20 mål per sesong og slike spisser er ikke billige, konstaterer John Aldridge.

Liverpool forsøkte å finne en slik spiss i fjor, da Mario Balotelli ble hentet til klubben, men han løftet begrepet «flopp» til nye høyder. Dermed ble Liverpool meget sårbar da Daniel Sturridge slet med skader mesteparten av sesongen.

Liverpool endte på sjetteplass i Premier League med 18 seirer og 12 tap på 38 kamper.