Gå til sidens hovedinnhold

- Han er ikke til salgs

Overraskelseslaget Birmingham får ikke kjøpe sin beste spiller.

Birminghams manager Alex McLeish håper å forsterke laget med «én eller to» spillere denne måneden, men Joe Hart (22) blir ikke en av dem.

Hart har vært lagets beste spiller denne sesongen og nevnes nå som et mulig førstevalg for England under VM i Sør-Afrika. Han er imidlertid under kontrakt med Manchester City og kun på lån i Birmingham ut denne sesongen.

Hart har bidratt sterkt til at Birmingham er ubeseiret på sine elleve siste kamper i Premier League, og imponerte også da det ble 0-0 mot Nottingham Forest i FA-cupen i helgen.

McLeish har naturligvis spurt Manchester City om det er mulig å kjøpe Hart, ettersom City allerede har en annen klassemålvakt mellom stengene i form av Shay Given.

- Vi har spurt dem og det er ingen sjanse. Manchester City sier at han ikke er til salgs. Det har han aldri vært, for å være fair, ettersom de sa det samme i sommer. Det har alltid vært holdningen deres, sier McLeish til The Guardian.

Kjøp kan likevel være nært forestående.

- Vi vil forsøke å hente to eller tre spillere inn, men i den formen vi er nå, har jeg et lite dilemma. Skal jeg hente inn noen for store pengesummer og med feite lønninger, eller nøye meg med den gjengen vi har? Vi er nær en eller to ting, og vi er i dialog om spillere, men én ting er sikkert: Det er ingen grunn til å la noe flå oss. Det er mange priser som ikke appellerer til meg, sier McLeish.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken