Gå til sidens hovedinnhold

Han er Real Madrids pirat

Esteban Granero viste seg fram med superstjernene.

ESPANYOL - REAL MADRID 0-3:

Det er kanskje ikke så lett å stjele all verdens oppmerksomhet når du spiller på lag med superstjerner som Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Kaka, Raul, Xabi Alonso, Iker Casillas og Sergio Ramos. Men lørdag klarte likevel Esteban Granero å få noen minutter i rampelyset da Real Madrid møtte Espanyol borte.

Den anvendelige angrepsspilleren, som har fått kallenavnet «piraten», sendte nemlig den spanske gigantklubben i føringen etter 39 minutters spill av kampen på Estadi Cornella-Prat.

Hentet hjem i sommer
Dette var hans første ligamål for klubben, siden han ble hentet tilbake i sommer. Granero er et produkt av hovedstadsklubbens ungdomsakademi, men forlot Santiago Bernabeu til fordel for Getafe i 2007. Først på lån, og deretter på permanent basis.

I sommer benyttet imidlertid Real Madrid seg av en klausul i kontrakten til Granero, som gjorde at de kunne hente ham hjem for en prislapp på rundt 35 millioner kroner.

I andre omgang sørget Guti og Cristiano Ronaldo for at det hele til slutt endte med solide 3-0. Ronaldo tegnet seg dermed på scoringslisten for andre kamp på rad.

Real Madrid står dermed med full pott - seks poeng - etter de to første seriekampene av årets sesong. De har også en målforskjell på 6-2 etter de to første oppgjørene.

Zlatan og Messi
En annen La Liga-nykommer som har suksess er Zlatan Ibrahimovic. I sesong-åpningen scoret han mot Sporting, og lørdag var den svenske spissen på farten igjen.

Etter 66 minutters spill mot Getafe styrte han et innlegg fra Eric Abidal i enkelt i mål.

Lionel Messi fastsatte sluttresultatet til 2-0, da han omsatte en pasning fra nettopp Ibrahimovic i nettet drøye ti minutter før slutt. Målet kom for øvrig etter flott fotball.

Dermed står de regjerende mesterne med full pott og 5-0 i målforskjell etter sesongens to første ligakamper. Dette holder til tabelltopp enn så lenge.

Den andre runden i La Liga fullføres søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken