Stefan Strandberg kalte Tommy Høiland for en klovn etter Molde-spissens skuespill i lørdagens toppkamp. Etterpå la Høiland seg flat.

Hendelsen mellom de to skjedde like før slutt i 1-1-kampen på Lerkendal. Etter at de hadde utvekslet noen ord gikk Høiland i bakken og holdt seg til hodet, men TV-bildene viste at kontakten mellom de to i beste fall var minimal.

- Han er seriens største klovn. Han er en god spiller så lenge han ikke holder på med det der, sa Strandberg til C More etter kampen.

Les også: Kjempetabbe ødela Rosenborg-festen

Høiland fikk sjansen til å forklare opptrinnet, og spissen la seg flat.

- Han er så vidt borti meg, men det gjør ikke vondt. Jeg overdramatiserer og det er flaut. Ryktet mitt har gitt meg noen ufortjente situasjoner, men jeg fortjener gult kort i dag, sa Høiland til TV-kanalen.

Twitter fortsatte spissen å beklage seg.

«Er vel bare å beklage til alle som er glad i fotball for den flaue oppførselen min i dag. Det hører ikke hjemme på en fotballbane. Unnskyld», skrev Høiland.

26-åringen må stå over neste kamp på grunn av det gule kortet.

Molde-trener Tor Ole Skullerud bekreftet etter kampen at han skal ta en prat med Høiland om det som skjedde.

- Det var tåpelig, sa treneren. (©NTB)

Se Nettavisens fotballmagasin her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=lU_tqw74qN5P1JdBaCkjd-C5J8EDZwLMbhkgM2QdWw_7lYpZF1g0e4ZhDUQx1hvBJooVAhSnV5PKONxp0nlDR9yQ_2yFEoRxuQk-VrA0lJHDFt4-rkVuDYB9uRXAtFq9WHQ99CzCR-I&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);