Gå til sidens hovedinnhold

- Han flørtet seg til topps

Tom Andre Tveitan satset på jentene for å hale i land Robinson-seieren.

(SIDE2:) Robinson-finalist Britt Carin Jonassen (24) kastet seg rundt halsen til Tom Andre Tveitan (38) da det søndag kveld ble avslørt hvem som var vinneren av årets ekspedisjon på TV3.

Deltakerne feiret Tommen, som han kalles, på utestedet Cosmo i Oslo.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hun falt pladask
Tommens gamle kompanjong fra lag Sør, Julianna Skartland, måtte bare le av opptrinnet.

- Det som er så morsomt er at Tommen sa tidlig til meg i ekspedisjonen at han skulle flørte seg helt til finalen, avslører hun til Side2.

- Hva er galt med det ? Jeg tar bare vare på folk rundt meg, repliserer Tommen og ler hjertelig.

Tommen og Julianna knyttet et sterkt vennskapsbånd før hun røk ut.

- Vi var enige om at vi skulle stå sammen helt fram til sammenslåingen av lagene, forklarer hun og mener at taktikken til Tommen var åpenbar.

- Han sa han skulle flørte alt han kunne med damene på det andre laget for å overleve. Tommen er kjempesjarmerende så det klarte han helt fint. Han knipset bare, så falt Britt Carin pladask enda hun egentlig hadde kjærlighetssorg etter at Øyvind ble stemt ut, sier Julianna og henviser til Britt Carins første Robinsonkjæreste, Øyvind Olsen (26) på lag Nord.

Ble sjalu
Og den tidligere stripperen innrømmer at hun ble misunnelig for at Britt Carin overtok hennes rolle i Tommens øyliv selv om deres relasjon var på et helt annet plan.

- Jeg ble kjempesjalu fordi hun tok det som vi hadde sammen. Så da finalen kom spilte jeg litt for å gjøre ham usikker på seieren, ler hun.

(Saken fortsetter under billedserien)

1307

Tatt godt imot
Britt Carin stråler av forelskelse og er ikke det dugg lei seg for at seieren glapp. Nå tilbringer hun ethvert ledig øyeblikk sammen med Robinsonhelten sin.

- Ja vi er på dealern men det kan overhodet ikke defineres som et forhold per i dag. Vi er veldig, veldig glade i hverandre, men jeg skal ikke flytte til Sandefjord slik noen medier har meldt, forklarer hun.

Etter et kortvarig opphold i Oslo har Britt Carin flyttet tilbake til hjembyen Grimstad, hvor hun bor med sønnen Casper (5). Men hun stortrives i hvalfangerbyen sammen med Tommens venner og familie.

- Jeg har blitt tatt så godt imot og alle er så snille med meg. Det er så koslig å være på besøk hos moren hans. Hun lager vafler og tuller pleddet godt rundt meg, smiler Grimstadjenta.

Kjører solo
Tommen på sin side er langt mer diffus når han blir bedt om å definere relasjonen.

- Vi er veldig gode venner men jeg velger å prioritere meg selv framover, sier han til Side2.

LES OM TOMMEN I ROBINSON:

- Jeg vil gjøre opp for meg

Tommen gikk ned 20 kilo

Er han like rå som Christer?

Smugrøyket på Robinson-øya

Tommen bryter sammen

- Tommen er min type

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken