MOLDE - START 2-0:

Molde er av mange regnet som den største favoritten til å stikke av med gullet i Tippeligaen denne sesongen og torsdag inntok de blå tabelltoppen.

Seier over Start hjemme på Aker stadion, samtidig som Strømsgodset gikk på et tap mot Vålerenga i Oslo, sørget for at Molde nå troner øverst.

Fredrik Gulbrandsen sendte Molde foran før pause, mens Daniel Chima Chukwu satte ballen via Bismark Acosta og i mål like etter sidebytte.

Tor Ole Skulleruds menn har nå 15 poeng etter seks kamper. Start, som har åpnet sesongen brukbart, blir stående med sine sju poeng fra seks kamper.

- Dette var solid. Vi var gode defensivt og slapp til lite. Jeg likte ikke åpningen vår, men i andre halvdel av første omgang og andre var vi gode. Vi var trygge med ballen og skapte sjanser. Vi kunne scoret flere, sier Skullerud til C More.

- Vi har godt med krefter framover, så det ser bra ut. Fredrik Gulbrandsen har vært bra og jeg synes Chima Chukwu har vært strålende, sier han.

Scoret før pause
Molde var det førende laget i første omgang, men det skulle drøye før hjemmefansen fikk oppleve nettsus fra sine blå helter. Mohamed Elyounoussi, Harmeet Singh og Fredrik Gulbrandsen var alle farlige, men ikke effektive.

Gjestene på sin side kom rundt på kant ved et par anledninger og fikk slått inn, men sørlendingen slet med å komme til gode avslutninger de første 45.

Først rett før pause skulle det lykkes for vertene.

Molde fikk et frispark etter at Fredrik Gulbrandsen hadde blitt lagt i bakken helt på kanten av 16-meteren. Vertene kunne fort også blitt tildelt straffe i denne situasjonen, men tok uansett svært godt vare på sjansen de fikk.

Mohamed Elyounoussi slo ballen frekt mot første stolpe der Gulbrandsen ventet. Den tidligere LSK-spissen kom først på ballen og satte den i mål.

Like etter blåste dommeren for pause på Aker stadion.

Doblet ledelsen
Rett etter pause skulle 1-0 bli til 2-0 for Tor Ole Skulleruds menn.

Igjen var det Elyounoussi som slo et frispark mot nærmeste stolpe. Ballen ble stusset videre mot Daniel Chima Chukwu som fikk hodet på ballen.

Det kunne se ut som kula var innom Bismark Acosta før den gikk i mål.

Flere mål ble det ikke i rosenes by, men to mål holdt i massevis til Molde-seier.