Gå til sidens hovedinnhold

- Han kan ikke holde på sånn

Arsenal-spiller slaktes etter fartsfylt møte med Liverpool.

ARSENAL - LIVERPOOL 2-2:

Det ble en forrykende fotballkamp da Arsenal tok imot Liverpool hjemme på Emirates onsdag kveld.

Liverpool åpnet kampen best og ledet 2-0 etter scoringer av Luis Suarez og Jordan Henderson, men Arsenal slo tilbake og sikret ett poeng etter at Olivier Giroud og Theo Walcott hadde tegnet seg på scoringslista.

Brendan Rodgers var skuffet over at Liverpool rotet bort to poeng i den andre omgangen.

- Vi er skuffet over at vi ikke vinner, fordi den første timen hadde vi kontroll og skapte mange sjanser. Jeg synes frisparket før deres første mål kan diskuteres. Det ga dem energi, men vi holdt sammen og jeg kan ikke klandre mine spillere.

- De var glimrende i kveld, scoret to og kunne ha scoret mange flere, sier Rodgers ifølge BBC.

Suarez imponerer
Fem minutter tok det før Wojciech Szczesny måtte plukke ballen ut av nettet etter at Arsenal hadde levert grusomt forsvarsspill.

Den polske keeperen vartet først opp med en fin redning da Daniel Sturridge fikk stå alene foran mål, men Jordan Henderson plukket opp ballen og sendte den til videre til Suarez, som scoret via Per Mertesacker.

Thomas Myhre i TV 2s studio var lite imponert over tyskeren i den situasjonen.

- Han er to meter høy, og han snur ræva til i stedet for å blokkere som en mann. Han kan ikke holde på sånn, tordnet Thomas Myhre.

Han fikk støtte av Peter Beagrie.

- Jeg synes han er dårlig, og statistikken viser det. Man kan ikke stole på ham, og jeg liker ikke måten han spiller på, sa den tidligere City-spilleren.

Arsenal var nær ved å svare da Theo Walcott ble spilt gjennom minutter senere. Heldigvis for Liverpool, vartet Pepe Reina opp med en glimrende redning og avverget til corner.

Suarez og Sturridge viste ved flere anledninger at samarbeidet dem imellom virkelig er i ferd med å blomstre og var giftige på kontringer.

Arsenal rullet opp flere gode angrep, men med forsvarsspillet som ble prestert av Per Mertesacker og co. kunne det like godt kommet flere Liverpool-mål før pause.

Arsenal slo tilbake
I stedet kom scoringen et kvarter ut i den andre omgangen, da Jordan Henderson tråklet seg gjennom hele Arsenal-forsvaret og doblet ledelsen.

Akkurat da så det ut til at Liverpool var på vei mot en meget sterk borteseier, men Arsenal hadde ingen planer om å gi opp.

Fem minutter senere headet Olivier Giroud inn reduseringen etter et godt slått frispark fra Jack Wilshere.

Ikke lenge etter tok franskmannen på seg servitørrollen og trillet ballen til Theo Walcott, som hamret inn utligningen til 2-2 - Walcotts ellevte scoring i Premier League denne sesongen.

Noen minutter før slutt kunne Giroud bli den store helten for Arsenal da Lukas Podolski slo ballen inn til franskmannen på fem meter, men han fikk ikke stokket beina og scoringen uteble.

Også Luis Suarez fikk en gyllen mulighet helt på tampen, men Szczesny vartet opp med en stor redning.

Dermed ebbet det ut med 2-2 og poengdeling på Emirates.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'mv105qq5x6ng1wi9dy0xgphww', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-mv105qq5x6ng1wi9dy0xgphww', 'eplayer14');
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken