Gå til sidens hovedinnhold

Han skaper bråk i Strømsgodset

Ronny Deila vil ikke selge, stjernespilleren vil ikke forlenge, Rosenborg lokker og fansen raser.

Stefan Johansen (22) er en meget god fotballspiller og var en sterkt medvirkende årsak til at Strømsgodset endte forrige sesong på andreplass i Tippeligaen.

Etter at Rosenborg har gjort det kjent at trondheimsklubben ønsker å kjøpe Johansen, har Godsets forhandlinger med 22-åringen om en forlengelse av kontrakten stoppet opp.

Mye tyder på at Strømsgodset må velge mellom å selge Vardø-gutten nå eller la ham gå gratis når 2013-sesongen er over.

Det opprører fansen.

- Vi ønsker ikke en spiller som ikke vil være her, sier leder Marius Paulsen Andreassen i Godsetunionen til Drammens Tidende.

Lokalavisen skriver at Johansen har fått et lønnstilbud som er bedre enn noen andre spillere i klubben har, med en grunnlønn på én million kroner. Dette har Johansen takket nei til. I Rosenborg skal man angivelig være klar til å gi Johansen 1,5 millioner i årslønn.

Rosenborg, som ble nummer tre forrige sesong, skal også være villig til å gi 3,5 millioner kroner til Strømsgodset. Drammensklubben krever 4,5 millioner.

Nå ønsker ikke lenger Godsetunionens leder å ha Johansen i klubben. Andreassen beskriver det som et kjempesvik av Johansen om han går til Rosenborg. Han mener at Stefan Johansen er utakknemlig overfor både klubben og trener Ronny Deila.

Selv tror Deila at det er mulig å beholde Johansen.

- Jeg håper vi kan forlenge kontrakten med Stefan i ett år til, få ham skadefri, bygge ham opp igjen og selge ham ut av landet. Jeg ser ingen grunn til at Stefan skal dra til Rosenborg, bedyrer Deila.

Stefan Johansen ønsket ikke å kommentere saken, skriver dt.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken