Gå til sidens hovedinnhold

- Hangeland imponerer Arsenal

Stopperen skal være ønsket av flere storklubber.

ASTON VILLA – FULHAM 0-0:

Brede Hangeland imponerer stort i Premier League om dagen. Lørdag var han svært delaktig, da Fulham fikk med seg ett viktig poeng fra Villa Park.

Og nok en gang holdt londonklubben nullen på bortebane. Forrige uke var det Liverpool som ikke klarte å bryte ned Fulham-forsvaret, og denne gangen måtte Aston Villa bite i gresset.

I England har flere storklubber nå fått øynene opp for den norske midtstopperen. Ifølge tabloiden The Sun, skal nemlig både Arsenal og Tottenham være interessert i landslagskapteinen.

Arsenal skal være på jakt etter en erfaren midtstopper, mens Tottenham ønsker backup for sin skadeutsatte kaptein Ledley King.

Aston Villa sløste
Det var imidlertid ikke bare godt defensivt spill som reddet poeng for Fulham. De hadde også en god porsjon flaks i lørdagens kamp mot Villa.

I førsteomgang burde Steve Sidwell ha sendt hjemmelaget i føringen. Ashley Young slo glimrende inn fra kanten, og Sidwell hadde bare å styre ballen i mål, alene med Mark Schwarzer i gjestens mål. Utrolig nok gikk headingen over mål. En gigantsjanse.

Etter hvilen fikk Gareth Barry en stor sjanse. Nok en gang var det Young som slo inn fra kanten, og Barry avsluttet rett på keeper. Den australske målvakten var imidlertid slepphendt, og fikk rotet ballen opp i tverrliggeren før den datt ut i feltet. Til slutt fikk Fulham klarert.

Fulham på sin side, hadde ikke så altfor mye å by på. Kvarteret før slutt kunne likevel Clint Dempsey ha blitt den store helten. Amerikaneren fikk avslutte helt upresset fra skrått hold, men en våken Brad Friedel i vertens mål fikk avverget. Den amerikanske keeperen satte for øvrig ny Premier League-rekord i antall strake opptredener lørdag. Målvakten har nå spilt 167 kamper på rad.

- Misbrukt mulighet
Etter kampen var Villa-manager Martin O'Neill skuffet over at laget hans ikke hadde tatt bedre vare på muligheten til å overta tredjeplassen i Premier League.

- I dag misbrukte vi den sjansen. Vi hadde stor selvtillit i forkant av oppgjøret, men visste at det kom til å bli tøft. Vi bommet på en del store sjanser som kunne avgjort kampen, og tapte dermed to viktige poeng, sier O'Neill til BBC.

- Vi kan analysere denne kampen til vi blir blå i ansiktet, men sannheten er at vi må ta bedre vare på sjansene om vi ønsker å vinne kamper, sier manageren.

Fulham-manager Roy Hodgson var heller ikke spesielt imponert over det som ble prestert ute på Villa Park, men var storfornøyd med sitt eget lags kampmoral.

- Ingen av lagene spilte spesielt bra i dag. Vi holdt oss til planen i førsteomgang, men ble utsatt for mer press etter pause. Jeg er likevel fornøyd med måten laget løste dette på, sier Hodgson.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken