Gå til sidens hovedinnhold

- Håper folk vil tilgi Myggen

Åge Hareide om kokainsiktede Erik Myggen Mykland.

BISLETT (Nettavisen): Tirsdag våknet Norge til VG-forsiden som fikk de fleste til å stoppe opp. En av Norges største fotballegender, Erik Mykland, var siktet for kokain.

- Jeg har gjort noe som jeg ikke er særlig stolt av og som er veldig dumt - og er klar til å ta den støyten som måtte komme, sa Mykland til VG.

Politiet mistenker fotballspilleren for å ha hatt en «perifer rolle» i et omfattende narkotikanettverk.

Les også:Andresen og Riise sto over
Les også:- Andresen spiller fra start

- Narkotika er tøffe greier
Landslagsspillerne hadde selvsagt også fått med seg saken. Mange ville helst ikke si noe, men landslagssjef Åge Hareide sa i alle fall litt da laget var samlet til den første treningen før VM-kvalifiseringen starter mot Island lørdag.

- Jeg har ikke lest alt, og det er klart at det er synd. En ting er det å ta en pils, men narkotika er tøffe greier, sier Hareide.

Mykland fikk 78 landskamper og scoret to mål for Norge, og driblefanten ble en av de mest populære spillerne på Drillos. Han fikk også med seg et seriegull med FC København i Danmark, og var innom kjente klubber som greske Panathinaikos og tyske 1860 München før han la opp som fotballspiller i 2004.

Nå forsøker han å gjøre comeback for Start i Adeccoligaen.

- Tror du dette vil påvirke legendestatusen hans?

- Alle kan trå feil, og jeg håper folk ikke er fordømmende. Han erkjenner saken, og er nå i et annet miljø i Start. Jeg håper folk vil tilgi, og at dette ikke ødelegger noe av det bildet folk har av ham, fortsetter Hareide.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken