Neil Warnock fikk tidligere denne uken sparken som manager i Leeds. Nå jakter den tradisjonsrike klubben en erstatter til neste sesong.

Tidligere Queens Park Rangers- og Manchester City-manager Mark Hughes blir nevnt som en av favorittene til jobben.

Warnock sier i et intervju at han håper Hughes får jobben, men han er ikke spesielt positiv til det «Sparky» kan utrette fra trenerbenken.

- Personlig så håper jeg Mark Hughes får jobben, slik at jeg kan se ham ødelegge enda et lag jeg har bygd opp, sier Warnock til talkSport ifølge Telegraph.

- Leeds er ingen klubb for en ung manager. Det skjer så mye bak kulissene. Det er galskap. Klubben trenger en erfaren mann som har opplevd det meste, sier treneren.

Det var nettopp Hughes som tok over jobben fra Warnock i Queens Park Rangers, da han fikk sparken. Hughes fikk selv sparken fra den jobben tidligere denne sesongen.

- Jeg ler nå jeg ser navnene klubben kobles med nå. A) De har ikke råd til å betale for dem, og B) tror du virkelig Mark Hughes vil dra til Leeds? Det er en tøff jobb.

Tidligere Chelsea-sjef Roberto Di Matteo og tidligere landslagssjef Steve McClaren er andre managere som blir koblet med Leeds-jobben.

64 år gamle Warnock hinter nå om at han vurderer å legge opp som hovedtrener.

- Jeg har en ung familie og ønsker å slappe av litt. Slik fotballen er nå, er det så stort rom mellom det eierne ønsker og det manageren ønsker, at det blir en umulig jobb, sier han.

- Akkurat nå, så tror jeg ikke jeg er i stand til å hjelpe noen klubb, selv ikke om det bare skulle være for noen uker. Men mange ønsker nok en slik rolle i Leeds nå, sier han.