Gå til sidens hovedinnhold

Håpet lever for begge bunnlagene

Det går mot et vanvittig drama i Tippeligaen.

TROMSØ - MJØNDALEN 0-0:

Både Tromsø og Mjøndalen har slitt i bunnen av tippeligatabellen denne sesongen og søndag møttes de to bunnlagene til kamp på Alfheim.

Tre poeng ville smakt godt for begge lagene, men noen målfest fikk vi ikke akkurat servert på tallerkenen fra gjestgiveriet i Nord-Norge.

Begge lag hadde sine sjanser til å sette ballen i nettet, men de gode sjansene ble aldri omsatt til nettsus og dermed endte det med 0-0.

- Godt fornøyd
Det betyr at Start senere søndag kan gå forbi begge de to lagene på tabellen med seier borte mot Sarpsborg 08 og dermed sende Tromsø under streken og Mjøndalen ned på kvalifiseringsplass på tabellen.

På den andre siden kan både Tromsø og Mjøndalen glede seg over at det fortsatt er gode sjanser for å overleve i Tippeligaen denne høsten.

- Jeg er fornøyd med at vi holder Tromsø unna i dag. De som kommer inn i andre omgang leverer en fantastisk innsats. Fantastisk innsats av alle sammen, sier Mjøndalen-kaptein Joachim Solberg Olsen til C More.

MIF-trener Vegard Hansen var fornøyd med å holde nullen.

- Vi er fornøyd og holder nullen for første gang siden seriestart. Vi sto opp bra og hadde litt flaks, sier Hansen i intervju med C More.

Tromsø-trener Bård Flovik var ikke like fornøyd.

- Vi er misfornøyd med 0-ø0. Vi bør score her, sier han til C More.

Det var Tromsø som hadde de største sjansene i første omgang og både Gjermund Åsen og Magnus Andersen kunne gitt vertene ledelsen.

Mål ble det imidlertid ikke og det sto 0-0 til pause.

Kunne avgjort
Andre omgang ble langt mer underholdene og begge lag skapte farligheter, men det ble mye nesten foran begge målene.

Mjøndalens første skikkelige målsjanse i kampen kom først i det 64. minutt da Amahl Pellegrino fyrte løs. Keeper Pål Vestly Heigre reddet skuddet, men ga retur. Rhett Bernstein kastet seg fram, men headet over.

Amerikanerens sjanse var kampens aller største.

Den siste halvtimen kom Åsen til en ny, god sjanse for Tromsø, mens innbytter Erik Hurtado var nær ved å komme igjennom alene med keeper for Mjøndalen. Bare en god takling av Hans Nordbye forhindret faren.

De siste minuttene ebbet det hele ut og kampen ingen av lagene ville og kunne tape, endte med et resultat som egentlig ikke passet noen av dem.

Etter 23. serierunder står Mjøndalen nå med 20 poeng i Tippeligaen, mens Tromsø ligger ett bak, med 19 poeng. Syv runder gjenstår.

Se Tippemagasinet her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=qhmjEFsGvNkIFeKr0HeG4UYa7jiEcZ5z5sgKDTOEONDWAVeNI_GNrdJhXJo6g9IwSfg_bjVb01SYaJBsRpkttnYPrRQy88to&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken