Gå til sidens hovedinnhold

- Har diskutert overgang med Van Persie

Memphis Depay skal være ønsket av Tottenham Hotspur.

Memphis Depay kan bli Mauricio Pochettino første storkjøp som Tottenham-manager.

Spurs vurderer nå nemlig å legge inn et bud på nærmere 160 millioner kroner for PSV-spilleren, skriver The Guardian.

Daily Mail hevder imidlertid at Tottenham kan komme til å tilby Nacer Chadli, samt 100 millioner kroner for å få til en avtale.

Den 20 år gamle vingen skal være åpen for en overgang til Premier League.

Depay imponerte i sommerens VM-sluttspill, og er sett på som et av de største talentene i Nederland.

PSV-manager Phillip Cocu har imidlertid et sterkt ønske om å beholde unggutten én sesong til. Cocu mener Depay fortsatt har en del å lære før han bør fortsette karrieren i utlandet.

- Snakket med Van Persie
Men 20-åringen ryktes å være utålmodig, hevder The Guardian.

Depay skal blant annet ha snakket med Robin van Persie om en potensiell overgang til balløya. Manchester United-spissen skal da ha fortalt unggutten at hans overgang fra Feyenoord til Arsenal som 20-åring var avgjørende for hans suksessfulle karriere.

En overgang til Tottenham vil også bety kraftig lønnsøkning for 20-åringen. Depay tjener trolig rundt 2,8 millioner kroner i året hos PSV, hvor han har kontrakt frem til 2017. Men han kan vente seg å ligge på et langt høyere lønnsnivå skulle han signere for Spurs.

PSV-direktør Marcel Brands sier imidlertid til nederlandske Telegraaf at klubben ikke har hatt kontakt med Tottenham.

- Vi forventer at Depay blir, sier Brands til avisen.

Storkjøp
Pochettino har så langt hentet Michel Vorm, Eric Dier og Ben Davies til Tottenham denne sommeren, men et kjøp av Depay vil bli argentinerens første storkjøp som Spurs-manager.

Depay kan brukes på begge kantene, men er trolig best på venstrekanten hvor han kan skjære inn og avslutte med sin imponerende høyrefot.

20-åringen har også fått et rykte på seg for å være svært treningsvillig, og det er ikke uvanlig å se ham bli værende igjen på trening etter at de andre PSV-spillerne har dratt, skriver The Guardian.

Følg sommerens overgangsvindu direkte hver dag her.

Kommentarer til denne saken