VALLHALL (Nettavisen): Serieleder Rosenborg fikk tre, mens tabellellever Stabæk fikk to – det samme som tabelltolver Brann.

- Sjokkert
Tippeligaens store formlag, Vålerenga, med sine fem strake seirer, fikk ingen med i den landslagstroppen Egil Olsen tirsdag annonserte til Kypros- og Kroatia-kampene. Det gjorde at mer enn ett øyenbryn ble hevet på Oslo Øst.

- Jeg er sjokkert over at Doffen ikke er med, sier Mohammed Fellah til Nettavisen.

Ballkunstneren var selv en av tre Vålerenga-spillere som av Drillo selv ble nevnt som mulige kandidater til landslagstroppen, men 21-åringen er mest opptatt av sin midtbanekollega.

- Doffen har vært svært god i år, har erfaringen og alt som skal til for å være med.

- At han er kaptein og motoren på Norges beste lag uten å bli tatt ut, skjønner jeg ikke i det hele tatt, sier en tydelig oppgitt Mohammed Fellah.

- Problemer med Enga?
Han er ikke den eneste Vålerenga-spilleren som reagerte med forbløffelse over Vålerenga-neglisjeringen på tirsdagens pressetreff på Ullevaal stadion.

- Har Drillo problemer med Vålerenga, spør Bojan Zajic.

Den serbiske landslagspilleren har gledet mangt et Vålerenga-hjerte med sitt spill for Oslo-laget i år, og er den spilleren med flest målgivende per spilte kamp (0,47). Han er likevel fullstendig klar over at Hæstad skal ha mye av æren for suksessen.

- Norge har gode resultater i kvalifiseringen, det skjønner jeg.

- Men samtidig har Vålerenga mange kamper uten tap, spiller strålende fotball og har mange formspillere, spesielt Kristofer. Og når man skal spille treningskamp mot Kroatia, hvorfor kan man ikke da gi spillere som Singh og Fellah sjansen? Nei, Drillo må bare ta opp telefonen nå, og ringe dem så de får bli med til den kampen, oppfordrer den karismatiske serberen.

Doffen selv vil ikke mene så mye om landslagsuttaket. Det er nesten et år siden sørlendingen spilte sin siste landskamp med flagget på brystet, og han bedyrer selv at han ikke har så store forventninger til uttakene.

- Jeg visste faktisk ikke at det var landslagsuttak på tirsdag.

- Norge har jo sin måte å spille på som er ganske forskjellig fra vår. Kanskje er det sånn at vi er bedre kollektivt enn som enkeltspillere, undrer midtbanespilleren, og lar påstanden henge i lufta.

Avslappet Andresen
Martin Andresen har et avslappet forhold til det hele, og velger å fokusere på det positive.

- Egil skal få ta ut laget selv, og han har jo en helt annen måte å spille på enn oss.

- Og selv om vi ønsker spillere på landslaget, kan det jo være en fint for oss at det blir flere på treninga, sier VIF-treneren med et lurt smil om munnen.

Egil Olsen har ikke svart på Nettavisens henvendelse.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED