Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett Thomas?

Thomas Herman Bjåland (25) leverte ungene i barnehagen. Siden har ingen sett ham.

Ingen har sett savnede Thomas Herman Bjåland (25) siden torsdag morgen.

– Denne saken er spesiell. Han er en normal, oppegående mann som ble borte etter å ha levert sin unge i barnehagen i går morges klokken 7.15 på Lund ved Kristiansand. Vi har ingen indikasjoner på hva som kan ha skjedd, fortviler Bård Austad, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Trygler publikum om hjelp
Politiet har så langt ikke fått noen henvendelser. Austad trygler publikum som kan ha opplysninger om 25-åringens forsvinning om hjelp.

Den savnede Thomas Herman Bjåland er 185 centimeter høy og har en kraftig kroppsbygning. 25-åringen har kort lyseblondt hår.

– Vi vet dessverre ikke noe om hvilke klær vedkommende gikk i da han forsvant og har foreløpig ingen bilder å gå ut med, sier Austad.

Kjører mørkegrønn Nissan
Mannen kjører trolig en markegrønn Nissan Primera sedan med sort skiboks på taket.

– Kjennetegnet er PX31396. Jeg håper folk kan ha sett noe til denne bilen. Da er det bare å ringe til operasjonssentralen, forklarer operasjonslederen.

Han vil ikke spekulere i årsaken til forsvinningen, men sier at det ikke er noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt.

– Grunn til bekymring
– Men det er grunn til bekymring. Vi får daglig inn meldinger om savnede personer, men ofte er det folk som har vært savnet femten ganger tidligere og aller helst vil holde seg borte hjemmefra, forteller han.

– Dette er annerledes. Vi har ingen spor. Vi trenger hjelp, oppfordrer han.

Har du sett noe til savnede eller bilen? Ta kontakt med Agder politidistrikt på telefon 38 13 65 20.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai