Gå til sidens hovedinnhold

- Har ikke lovet Arsenal noe som helst

Barcelona nekter å gi opp kampen om Cesc Fabregas.

I fjor var det Cristiano Ronaldo og Real Madrid som kuppet overskriftene i «silly season». Denne sommeren tyder mye på at Francesc Fabregas og Barcelona vil bli den store snakkisen.

Onsdag gikk Arsenal ut og hevdet at Barcelona hadde lovet å holde seg unna midtbanejuvelen. Torsdag avviser den katalanske storklubben å ha lovet londonklubben noe som helst.

- Vi har aldri sagt at vi ikke kommer til å kjøpe Fabregas. Vi får se hva som skjer når vinduet åpner, sier Barca-direktør Txiki Begiristain ifølge den spanske sportsavisen AS.

- Om Barcelona mener spilleren er god nok og at de trenger ham, så kjøper klubben ham. Men Barca skal alltid vise respekt overfor andre lag i forhandlingsprosessen, fortsetter han.

Avisen El Mundo Deportivo skriver på sin nettside at det eneste Barcelona har garantert overfor Arsenal er at de vil forhandle direkte med Arsenal, og ikke gå bak ryggen på londonklubben.

Kan bli valgflesk
Fabregas er under kontrakt med Arsenal fram 2014, og manager Arsène Wenger har til stadighet latt seg irritere over Barcelonas frierier. 22-åringen selv har imidlertid aldri lagt skjul på at han en dag ønsker å returnere til moderklubben.

Spanieren er et produkt av katalanernes ungdomsakademi, men ble hentet til London i ung alder. I Arsenal har han utviklet seg til å bli en av verdens ypperste midtbanespillere.

Det er ventet at Fabregas kommer til å bli valgflesk under presidentvalget i Barcelona denne sommeren. Tidligere Nike-direktør Sandro Rosell er storfavoritt til å vinne valget, og presidentkandidaten skal ha et godt forhold til Arsenal-spilleren fra før av.

- Har Barca i blodet
Også en rekke profilerte Barca-spillere har den siste tiden snakket om at de ønsker Fabregas til klubben. Bestekompis Lionel Messi er en av disse, men også Xavi, Charles Puyol, Andres Iniesta og Gerard Pique har uttalt seg i saken.

- Cesc har en stor plass til Arsenal i hjertet sitt, men han har Barcelona i blodet. Han ønsker nok å spille på aller høyeste nivå og det vil han gjøre i Barcelona, sier Messi ifølge Sky Sports.

- Jeg vet ikke når dette blir, men jeg vet at han kommer til å bli min lagkamerat i Barcelona på et eller annet tidspunkt, sier den kortvokste argentineren.

Selv sier Messi at han aldri kunne tenke seg å forlate Barcelona til fordel for Premier League.

- Jeg har alltid sagt at jeg bare vil spille for Barcelona. Jeg skylder denne klubben alt, og vil være her så lenge den vil ha meg, sier spilleren som har vært i superform denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken