ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Christian Grindheim var blant banens klart beste spillere da Vålerenga ble slått 2-1 av Rosenborg på Ullevaal lørdag.

- Han var outstanding. Jeg har ikke sett ham bedre på mange, mange år, tror jeg, sa Kjetil til Nettavisen etter kampen.

Rekdal: - Selvfølgelig vil vi det
Vålerenga-kapteinen er fremdeles Københavns eiendel og i sommer går låneavtalen med den danske storklubben ut.

Rekdal legger ikke skjul på at han ønsker å beholde Grindheim også etter sommeren.

- Vi får se om et par uker. Det er litt opp til ham, litt opp til København og selvfølgelig opp til oss. Det er tre parter som avgjør det.

- Vi ønsker selvfølgelig å beholde ham. Hvis vi klarer det, er han en viktig brikke i det laget vi har begynt å bygge, sier Rekdal til Nettavisen.

Gifter seg i sommer
Grindheim selv var ikke spesielt interessert i å snakke om egen innsats etter lørdagens kamp, men måtte innrømme at det gikk bedre enn middels.

- Jeg synes det gikk greit, spesielt i førsteomgang. Da fikk jeg mye plass og fikk vende spillet. Det var ok. Jeg liker ikke å snakke om min egen innsats. Det er din jobb, sier Grindheim til Nettavisen.

- Låneavtalen nærmer seg slutten. Hvor spiller du etter sommerferien?

- Først skal jeg gifte meg, så skal vi ta et familieråd etter det. Vålerenga må legge et tilbud på bordet og bli enig med København, så får vi ta det derfra.

Irritert
Den innleide Vålerenga-kapteinen var først og fremst frustrert etter at laget hans måtte gå poengløse av banen etter lørdagens kamp.

- Vi var fullt på høyde med Rosenborg, men når du ikke har flyten, er det ofte et dødballmål som avgjør, og det skjedde for endte gang i dag. Det er irriterende. Det første kvarteret synes jeg vi kjører kampen.

- Når Simon (Larsen) er ute i fem minutter, får de litt trykk på oss, får en dødball de scorer på og da må vi fram. Vi gir bort litt mer rom da naturligvis. Jeg synes det er bedring i dag.

Vålerenga ligger for øyeblikket på ellevteplass i Tippeligaen.