Gå til sidens hovedinnhold

- Har ingen konflikter med noen

Derfor skjønner Lars Iver Strand fortsatt ikke hva som gikk galt i Vålerenga.

Han var en av Martin Andresens mest betrodde menn i treningskampene i vinter. Men etter svak innsats i den siste kampen før seriestart (mot Stabæk), havnet Lars Iver Strand fullstendig i kulda i Vålerenga.

Tirsdag ettermiddag ble han leid ut til Tromsø for resten av 2009-sesongen. Der gjenforenes han med Per-Mathias Høgmo, som han blomstret under i 2004.

- Når det ble som det ble, er jeg godt fornøyd. Tromsø har over en lengre periode vist interesse for meg, men det var ikke før denne situasjonen oppsto at det virkelig ble aktuelt, sier Strand til Nettavisen.

Sett spekulasjonene
Med «denne situasjonen», sikter han altså til tilliten han plutselig ikke hadde lenger i Vålerenga.

- Hvorfor det ble sånn, aner jeg ikke, sier Strand.

- Sa du noe til noen som ikke falt i god jord?

- Jeg har fått med meg at media har spekulert i alt mulig rart. Men jeg har ikke sagt noe spesielt. Og jeg har ingen konflikter gående med noen i klubben, hevder Strand, som er under kontrakt med Vålerenga ut 2011.

- Ufattelig motivert
På spørsmål om det blir aktuelt å returnere til Oslo-klubben, svarer han følgende:

- Det får vi ta en oppsummering på når det nærmer seg sesongslutt. Det er mulig at jeg blir i Tromsø, og det er mulig jeg havner i Vålerenga igjen. Det er jo de som eier meg.

Nå konsentrerer Lars Iver Strand seg uansett om det som skal skje denne sesongen – i Tromsø. Han håper han er spilleklar til mandagens kamp mot nettopp Vålerenga.

- I teorien er jeg klar, men det er opp til treneren å bestemme. Jeg er i hvert fall ufattelig motivert for å spille fotball igjen.

- Veldig bra lag
- Er Tromsø et bedre lag enn Vålerenga?

- Mange eksperter har spådd det før sesongen, men det er umulig å si. Det som er sikkert er at Tromsø hadde en kanonsesong i fjor, og at de har et veldig bra lag.

- Har du snakket mye med Høgmo om hvordan han vil bruke deg?

- Ja, klart jeg har det. Han har vært veldig positiv. Men det får du nesten spørre han om, sier Lars Iver Strand, som i første omgang tar inn på hotell i Tromsø.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken