Gå til sidens hovedinnhold

Har tegning av Madeleine-mistenkt

Politiet har laget en tegning av den pedofile mannen som er mistenkt for å ha kidnappet britiske Madeleine McCann (3) fra et hotell i Portugal.

Tre år gamle Madeleine McCann forsvant fra ferieleiligheten der hun lå og sov torsdag kveld. Familien var på ferie i badebyen Praia da Luz i Portugal, og foreldrene spiste middag på en tapasrestaurant 50 meter unna da ugjerningen skjedde.

Publiserer ikke tegning
Portugisisk politi mener de kjenner identiteten til vedkommende som har kidnappet den britiske treåringen, og legger ikke skjul på at det trolig dreier seg om en pedofil. Tegningen som politiet nå går utifra, er basert på beskrivelser fra vitner som skal ha sett kidnapperen, skriver avisen The Australian.

Guilhermino Encarnacao, politisjefen i Faro, sier at tegningen hittil ikke er publisert offentlig for å verne om livet til 3-åringen. Han retter en appell direkte til den mistenkte pedofile mannen.

- Bring henne tilbake i god behold, du har fortsatt tid, sier han.

Forfulgt i flere dager
Kidnapperen må ha visst at det ikke var noen barnevakt i leiligheten, sier en anonym kilde til den britiske tabloidavisen News of The World. Kilden hevder at mannen må ha overvåket Madeleine og hennes familie i flere dager.

- En slik kidnapping behøver ikke å dreie seg om penger. Motivet kan være seksuelle overgrep. Jeg kan ikke fornekte at vi leter etter en pedofil, sier den portugisiske politisjefen Guilhermino Encarnacao til Sunday Express.

Ifølge Encarnacao har politiet også fått rundt 30 nye tips, som alle følges opp.

Det verserer også teorier om at russisk mafia kan være involvert og at jenta kan bli videresolgt til pedofile nettverk for tusenvis av kroner.

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud