Gå til sidens hovedinnhold

- Har veldig lite med fotball å gjøre

Franz Beckenbauer slakter England.

Tyskland mot England. Rivaleri av verste sort, og sjelden lar engelskmenn og tysker muligheten gå fra seg til å snakke nedsettende om hverandre.

I fotball-VM har det enn så lenge vært vanskelig både for engelskmenn og andre å finne noe negativt å si om det tyske laget. 4-0-seieren over Australia var intet mindre enn imponerende.

Les også: Barry desperat etter VM-spill

«Kick and rush»
Imponerende var derimot ikke Englands 1-1-åpning mot USA, og akkurat det tillater den tyske legenden Franz Beckenbauer seg å mer enn antyde i sin spalte i sørafrikanske The Times, ifølge Sportinglife.com.

- Det jeg så av England mot USA har veldig lite med fotball å gjøre, konkluderer «Kaiser Franz» – som for øvrig var med på å tape VM-finalen mot nettopp England, i England, i 1966.

- For meg så det ut som om England har gått bakover, til gamle, dårlige dagers «kick and rush», fortsetter Beckenbauer.

Straffes for importen
Han tror dessuten ikke det er mye trener Fabio Capello kan gjøre for å få orden på elendigheten o mesterskapet – rett og slett fordi han ikke har nok kvalitet i troppen.

- Engelskmennene straffes for det faktum at det er veldig få engelske spillere i Premier League, ettersom klubbene heller satser på bedre spillere fra hele verden, skriver Beckenbauer.

England møter altså Algerie i sin neste VM-kamp fredag. Samme dag er Serbie motstander når Tyskland skal vise at festfotballen mot Australia ikke bare var et blaff.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Sjekk dagens oddstips: Slik tjener du penger på få VM-mål

Reklame

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner lørdag

Kommentarer til denne saken