Oslo (ANB): Rogalendingen måtte se at Odense – med Espen Ruud og Tore Reginiussen på laget – utliknet til 2-2 i siste spilleminutt i skjebnekampen på Craven Cottage. Målscorer var tidligere Molde-spiss Baye Djiby-Fall, og pasningen kom fra nevnte Ruud.

Ett poeng var ikke nok å sikre avansement i Europaligaen for Fulham, som dermed forsvant hodestups ut av turneringen.

- Det er vanskelig å takle dette. Vi spilte ingen god kamp, men vi hadde de klart største sjansene og jeg kan ikke fatte at det ble uavgjort, sier Hangeland til klubbens hjemmeside.

- Å ryke ut på denne måten, nærmest som følge av kampens siste ballberøring, er fryktelig frustrerende, tilføyer Fulham-kapteinen med tårer i øynene.

Ser framover
Alt lå til rette for Fulham-seier på Craven Cottage. OB var allerede ut slått, og hadde bare æren å spille for. Hjemmelaget måtte på sin side ha tre poeng for å være helt trygge.

- Jeg tenker på at vi startet denne reisen 23. juni, og akkurat nå føles det ut som alt har vært forgjeves. Dette er veldig, veldig, skuffende, sier Hangeland.

Han prøver samtidig å se framover mot nye oppgaver.

- Dette er ikke tiden for å trekke fram noe positivt. Men nå er dette over, og vi må bare fokusere på ligaen og FA-cupen når den kommer i gang, sier landslagskapteinen.

Lang tid til å dvele ved Europa-exiten får londonerne ikke.

Bolton og United neste
Allerede lørdag gjester Bolton Craven Cottage i den engelske eliteserien – og kommende onsdag er det selveste Manchester United som kommer på besøk.

- Kampene kommer på rad og rekke, så vi må bare holde det gående. Etter en stor skuffelse kan det være godt å ha en kamp noen dager senere, sånn at man kan revansjere seg, sier Hangeland.

Han er trygg på at han selv og lagkameratene vil slå tilbake.

- Jeg er sikker på at vi er klare, uansett hva som skjedde her. Det blir godt å spille kamp så raskt som mulig etter denne skuffelsen, sier rogalendingen. (ANB)