Gå til sidens hovedinnhold

Hareide ser Andresen i kveld

Åge Hareide reiser i dag til Bergen for å se nærmere på Martin Andresen. Sjefen åpner for landslagscomeback allerede neste uke.

Martin Andresen (28) kom til Brann som den dyreste spilleren i klubbens historie da han i høst ble kjøpt fra Stabæk for 12 millioner kroner. En hofteskade tvang midtbanegeneralen til å hvile eller trene alternativt hele vinteren.

Først 22. mars fikk han sine første minutter i Brann-drakten, da han spilte de første 45 minuttene av treningskampen mot Løv-Ham. Mandag spiller han trolig fra start når Brann serieåpner mot Molde på et smekkfullt Brann Stadion.

- Jeg reiser til Bergen for å se Brann - Molde, forteller landslagssjef Åge Hareide til TV 2 Nettavisen.

Andresen var kaptein for Norge sist gang han spilte, da Slovenia ble slått 3-0 på Ullevaal i den beste landskampen Norge har spilt på mange år. Selv har han satt seg som mål å være tilbake tidsnok til å rekke Italia-kampen 4. juni.

Comebacket kan komme allerede neste uke.

- Ja, Martin er aktuell til Estland-kampen. Vi får se hvordan han spiller i dag. Og så må jeg få tatt en prat med ham, i forhold til hva han tåler av belastning. Brann skal jo spille Royal League snart også. Det blir en vurdering, men han er absolutt aktuell, konstaterer Hareide.

Onsdag tar han ut troppen til privatlandskampen mot Estland i neste uke.

TV 2 Nettavisen følger Brann - Molde direkte her fra klokken 19.00.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken