Gå til sidens hovedinnhold

- Hårreisende påstander

Kontreadmiral Atle Torbjørn Karlsviks kone avviser påstandene om at ektemannen er skyldig i økonomisk misligheter.

Mens Forsvaret nå hevder at de sitter med håndfaste bevis mot sjefen for fellesstaben i Forsvarsstaben, avviser Karlsviks kone overfor TV 2 Nyhetene at mannen har brukt Forsvarets ressurser på private interesser.

I flere av forholdene Karlsen nå granskes for, er kona også innvolvert.

- Dette er hårreisende påstander som ikke har hold i virkeligheten. De faller på sin egen urimelighet, sier kona til TV 2 Nyhetene.

Forsvaret gransker påstander om at Karlsvik skal ha sendt regningen fra konas 40-årsdag til Forsvaret. I tillegg skal Sjøforsvarets skoler ha begynt å handle klær hos bergensfirmaet Equipnor Profil, hvor Karlsviks kone jobbet som agent, etter at Karlsvik begynte å jobbe der.

Aftenposten skriver at forholdene også dreier seg om flere sponsoravtaler mellom avdelinger i Sjøforsvaret og idrettsforeninger i Bergensområdet. Blant foreningene var Karlsviks familie aktive. I tillegg skal det ha kommet påstander om at Karlsvik dekket private hotellopphold, fester og andre utgifter over forsvarets budsjett.

Karlsen søkte fredag om permisjon fra stillingen, og har fått denne innvilget.

Ifølge NRK vurderer nå politiet å iversette en egen etterforskning, til tross for at saken ikke er anmeldt av Forsvaret foreløpig.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken