Gå til sidens hovedinnhold

Hæstad ut med skade

Kristofer Hæstad var Norges beste mot Tsjekkia, men måtte gå av banen med skade.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen) / NORGE – TSJEKKIA 0-1: Start-profilen fikk en smell i vristen tre minutter før slutt, men regner likevel med å spille returkampen i Praha førstkommende onsdag.

- Jeg fikk en liten hevelse oppå vristen. Det er ikke noe alvorlig. Ingen vridning, bare en støtskade, forklarte Kristofer Hæstad overfor TV 2 Nettavisen etter 0-1-tapet lørdag kveld.

”Doffen” var Norges beste spiller i den skuffende hjemmekampen, og det la nok flere av de rundt 50 klubbene som var representert på Ullevaal merke til. Selv ville han ikke kommentere sin egen innsats, annet enn å vedkjenne at ”det gikk greit”.

Men Kristofer Hæstad blir utvilsomt en viktig brikke i Norges forsøk på å snu 0-1 til seier og VM-billett. Den jobben blir vanskelig etter lørdagens resultat, og enda vanskeligere om man tar utgangspunkt i spill og sjanser i den første kampen.

Norge skapte null klare målsjanser, mens tsjekkerne produserte seks.

- Jeg er skuffet over at vi skaper så lite, sa Hæstad, som i likhet med mange andre var opptatt av det håpløse underlaget lørdagens kamp ble spilt på.

- Det kan sammenlignes med å spille sandfotball. Men jeg hadde faktisk trodd det skulle være enda verre. Jeg føler vi hadde god kontroll, men vi manglet presisjon på innleggene og løpene, oppsummerte Hæstad.

Han har likevel ikke mistet troen på at Norge kan kapre en plass i VM-sluttspillet.

- Vi ble på ingen måte utspilt. Jeg føler ikke at vi står noe tilbake for Tsjekkia, og tror vi kan gjøre en god kamp i Praha. Vi har ikke så godt utgangspunkt, men scorer vi der nede står vi likt igjen. Jeg føler at det bare er små justeringer som skal til.

Returkampen akter han ikke å gå glipp av, selv om vristen er vond.

- Jeg blir klar!

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken