Gå til sidens hovedinnhold

Hat trick-Lampard svarte ekspertene

Chelsea kjørte over Bolton, ledet av gode, gamle Frank Lampard.

BOLTON - CHELSEA 1-5:

Etter et par kamper på benken for både Chelsea og England, var det flere eksperter som stilte spørsmål ved Frank Lampards framtid som toppspiller.

Debattene gikk om Frank Lampard var over toppen og hvor stor rolle han ville spille for Chelsea framover, noe som blant annet førte til at manager Andre Villas-Boas kokte.

I søndagens kamp mot Bolton ga Lampard svar på tiltale. 33-åringen scoret hat trick og viste med det at han fortsatt har mye å bidra med i toppfotballen.

- Det var bra for ham, fordi han la inn en solid prestasjon i likhet med laget. Han kom inn i boksen på perfekt tidspunkt, som han har gjort i mange år, sier Chelsea-manager Andre Villas-Boas om Lampards innsats, ifølge Chelseas hjemmeside.

- Talentet hans var det aldri noe tvil om. Som jeg har sagt tidligere, er det ikke et spørsmål om alder, det er et spørsmål om selvtillit. Stallen er full av selvtillit nå og talentet til spillerne er det ingen tvil om, la portugiseren til.

Daniel Sturridge scoret Chelseas øvrige mål og bidro med det sterkt til at Chelsea tok en enkel seier over Bolton. Chelsea ligger nå på tredjeplass - tre poeng bak Manchester-lagene.

Sturridge strålte mot gamle kjente
Bolton har hatt en katastrofal innledning på sesongen. Før dagens kamp hadde laget fem tap og kun én seier på sine fem første kamper.

Og det skulle ikke gå noe bedre i søndagens kamp mot Chelsea. Allerede etter 27 minutter lå Bolton under 0-4.

Daniel Sturridge, som var lånt ut til nettopp Bolton forrige sesong, åpnet ballet med å heade Chelsea i ledelsen allerede etter to minutter.

Frank Lampard doblet ledelsen etter et nydelig Chelsea-angrep etter femten minutter.

HTML EMBED

Deretter fulgte to keeperblemmer. Daniel Sturridge, som var meget frisk i førsteomgang, avanserte flott ned høyrekanten, før han dro seg innover i banen og fyrte av. Adam Bogdan var på skuddet, men ballen gikk opp i nettaket. Veldig svakt keeperspill av ungareren der.

Og det skulle bli verre for Bogdan to minutter senere. David Luiz fyrte av fra 25 meter, keeper Bogdan ga en stygg retur og Frank Lampard var på plass og ga Chelsea en 4-0-ledelse.

Lampard knuste alt håp
Med 0-4 til pause, så kampen ut til å være avgjort, men Bolton gjorde et forsøk på å komme tilbake.

Allerede i omgangens første minutt fikk hjemmelaget en redusering da Dedryk Boyata headet ballen i mål fra et godt slått frispark fra Martin Petrov.

Bolton yppet seg deretter litt, men etter 59 minutter var selv det minste håpet ute for Bolton.

Et flott Chelsea-angrep endte med at Didier Drogba spilte ballen inn til Frank Lampard som kunne fullføre sitt hat trick.

Etter målet roet kampen seg betraktelig ned og Chelsea kontrollerte inn en komfortabel seier.

Bolton ligger nå helt sist, med kun tre poeng etter sju kamper. Trøsten får være at laget allerede har møtt Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City og Manchester United og kan dermed se fram mot et enklere kampprogram.

Kommentarer til denne saken