(DRAMMEN TIDENDE/DT.NO) : Både naboene og politiet satte liten pris Vestfossen-mannens hyllest til den nyfødte tronarvingen i England.

Like etter at klokken hadde passert to natt til tirsdag, fikk naboene nok. En 36 år gammel mann fra Vestfossen hadde skrudd opp volumknappen på musikkanlegget i det høyeste laget.

Politiet ble tilkalt, men vedkommende nektet å åpne døren for lovens lange arm. Politiet fikk dog kontakt med ham gjennom vinduet på leiligheten, skriver dt.no

Ville ikke dempe musikken
Det endte med at politiet til slutt måtte tilkalle brannvesenet og låne deres bil med stige for å komme seg inn i leiligheten som ligger i 2. etasje.

Der skal 36-åringen ha forklart at han feiret den nyfødte tronarvingen i England som kom til verden mandag kveld, hvorpå han ikke ønsket å dempe musikken med det første.

Vestfossen-mannen ble brakt inntil arresten og kan forvente seg et forenklet forelegg på 6000 kroner for ordensforstyrrelsen i forbindelse med hyllesten til hertuginne Kate og prins Williams nyfødte baby på de britiske øyer.

Les også: Sjekk den reporter-blemmen