Gå til sidens hovedinnhold

- Hegnar tenker kun på pungen

Per Danielsen trekker Trygve Hegnar for retten i to forskjellige saker.

Januar og februar blir måneder i rettens tegn for Trygve Hegnar og Hegnar Media.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

I slutten av januar må Hegnar møte advokat Per Danielsen i forliksrådet hvor det skal tas stilling til om Hegnar må betale erstatning til advokaten og hans firma.

Lei Hegnar
Bakgrunnen for saken er at Hegnars publikasjoner Kapital og Finansavisen har skrevet flere saker om Danielsen og hans firma som advokaten opplever som svertende.

- Han har fulgt oss siden 2004 uten at vi har kommet skikkelig til orde, og det er vi blitt ganske lei av. Han tenker bare på sin egen pengepung og sine egne interesser. Når man er redaktør har man ikke bare rettigheter og plikter overfor et samfunnsansvar.

Prinsipp
I tillegg må Hegnar møte i tingretten i februar i en sak tilknyttet oppslagene om Danielsens praksis. Danielsen har sendt leserbrev til Hegnar flere ganger, og har fått det avvist hver gang.

Les også: I ny klinsj med Hegnar

- Han har nektet å ta inn leserbrevet mitt fire ganger. Det har jeg ikke opplevd hos noen andre. Han er den eneste redaktøren jeg vet om som misbruker makten sin på den måten. Han er ikke redaktør i den forstand, for han er ute etter å tjene sin egen sak gjennom avisen.

Målet med saken som skal opp i tingretten er å få en prinsippdom som gjør at Hegnar plikter å sette tilsvar på trykk.

Trygve Hegnar formidler gjennom sin sekretær at han ikke ønsker å kommentere sakene overfor NA24 Propaganda.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå