- Jeg skulle leve Jan Thomas' liv i en liten periode, og var tøff i trynet da jeg dro til Ellipseklinikken, sa Michael Andreassen under fredagens Grosvold på NRK.

P4-programlederen trodde ikke det ville bli noe problem å teste Botox.

Les også: På sykehus etter Jan Thomas-tips

- Jeg fikk til sammen mellom 70 og 90 stikk i ansiktet, som etter hvert begynte å klø og hovne opp. Deretter kom feberen og jeg måtte dra til sykehuset, sa Andreassen til Grosvold.

Sammen med Andreassen stilte Jan Thomas i programmet.

- Han er nå på bedringens vei, men det vil ta flere måneder før han får tilbake mimikken i ansiktet, sa Jan Thomas til en mindre begeistret Andreassen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Pannen er død
Overfor Grosvold - og hele det norske folk - fortalte Andreassen uttrykksløst om opplevelsen - og etterspillet.

- Hele pannen er helt død, jeg får ikke til å røre på den. Men det var null rynker, sa han.

Jan Thomas satt ved siden av Andreassen. Han fortalte selv at han aldri har opplevd noe lignende ved bruk av Botox, men innrømmer at påfyllet iblant har fått uventede konsekvenser.

- Jeg har fått meg en blåveis, men det er det hele, sa han til Grosvold.

Halvparten trenger det ikke
Likevel var ikke Jan Thomas like lovprisende til all bruk av Botox.

- Over 50 prosent av dem som bruker Botox trenger det ikke, sa han.

Grosvold hadde også fått besøk av Dagbladets politiske kommentator Marie Simonsen. Hun brukte anledningen til å uttale seg svært kritisk til bruken av stoffet.

- Jeg har inntrykk av at folk blir litt besatt av dette her. Det er jo i grunn litt skummelt, at folk går rundt helt uttrykksløse. De ender jo opp som en gjeng med dukker som ser helt likedane ut, sa hun.

Slik gikk det galt
Kjendisstylist Jan Thomas hadde arbeidsuke på P4 for et par uker siden, og i den forbindelse utfordret stylisten og programleder Michael Andreassen hverandre til å leve litt av den andres liv, skriver P4 på sine egne nettsider.

Dette inkluderte for Andreassens del en Botox og restylane-behandling på Ellipseklinikken.

- Jeg har ikke akkurat blitt penere av denne behandlingen, sier Michael, som mandag ble lagt inn på hudavdelingen på Rikshospitalet, etter en akutt infeksjon.

Andreassen ble liggende med 40 i feber og måtte få flytende antibiotika flere ganger i døgnet.

Les også: Julegave: Større lepper til kjæresten