Gå til sidens hovedinnhold

Helrå V65-banker

Det må et uhell til for at vår klare banker for dagen ikke skal vise oss veien til utbetalingslukene.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er svært sjelden vi får se slike prestasjoner som 7 Yarrah Boko gjorde i den siste starten her på berget, og dersom det ikke blir helt feil fra et litt kinkig innerspor på 20 meter er det trolig ikke snakk om saken.

Ved den anledningen forlot Coktail Jet-sønnen de øvrige konkurrentene til slutt på en imponerende måte etter en sisterunde ned mot meget sterke 13.5 etter utvendig reise, og landet til slutt på solide 15.7 full vei. I et regelrett løp taper ikke 4-åringen til suksesstrener Trond Anderssen, og kusk Lars A. Kolle er såpass våken at vi ser ingen grunn til å gardere.

Goop med favoritter i fare?
Ja, vi er litt inne på at både 9 Bill Boing i V65-5 samt 4 Ivy L. B i finalen blir litt for hardt betrodd. Førstnevnte er etter vårt syn en helt ordinær hest, og etter det vi har registrert er Credit Winner-sønnen av den typen som vil savne pisken. 4-åringen har blitt servert perfekte løp i rygger hele veien av Bjørn Goop, og har allikevel bremset oppunder mål i relativt lavt doterte løp i Sverige nå på slutten.

6 Gehør virker som en klart tøffere type, men det kan fort dukke opp en smell i dette heftige sprintløpet. Se litt opp for 4 Hurricane Henry som er på vei til å finne tilbake til gamle takter i regi Kjell Teigen, og Muscles Yankee-sønnen er veldig spennende som en foreløpig 7-prosenter i spillet!

"Klikk her for å levere ekspertbongen"

I finalen er vi ikke tvil om at favoritten er helt sjanseløs på å hente en lengde på 3 Moments Tail (kan lede rundt om som en foreløpig 21-prosenter), og selv om det ser imponerende ut med en 12.9 triumf på Goop-traveren i den siste starten må man se på hvordan seieren ble tatt.

Varenne-datteren fikk en kremreise i tredje utvendig i tøft tempo (11.5/12.0), og etter intens maning til slutt (Bjørn Goop er tøff i sin driving) holdt hun knapt unna til slutt. Vi tror ikke 5-årshoppa holder samme klasse som langt mindre spilte 9 Magna Vang, og Viking Kronos-datteren til Bo Westergård som er en riktig blåser må krysses på alle bonger.

Favoritt som innfrir?
I den tredje avdelinge dukker en formtoppet 7 Frøyu Sara opp, og at det dreier seg om en naturlig utgangshest er hevet over en hver tvil. Lome Elden-datteren har funnet et nytt gir nå på slutten, og innsatsen til sølv på flotte 26.6 i den siste starten var av den solide sorten. Vi mener dog at 5-årshoppa ikke er så mye bedre enn de andre at det skal være snakk om en 76-prosenter i spillet. Vi tyr således til noen garderinger på de største forslagene, og en hest som 8 Lomevilja bør krysses tidlig etter oppløftende innsatser etter pause.

Sprintere i fine spor gjør opp?
I hhv V65-1 og V65-4 tror vi hestene som har fått tildelt de fineste sporene gjør opp om den gjeveste sjekken. I V65-innledningen står 6 Minodin ypperlig til i sitt springspor, og Moe Odin-sønnen som trolig er kraftig forbedret løp i kroppen er hesten å slå fra tet. En formtoppet 12 Gann Min er dog ingen kastekjepp, og Spikeld-sønnen som vant på flotte 29.9 under relativt krevende forhold i den siste starten er en naturlig gardering.

I den fjerde avdelingen har vi klart mest tro på 4 Mighty Winner. Vi varslet kraftig for Goop-traveren i den siste starten etter å ha sett fantastisk fine løp av hesten i innledningen på karrieren, og ved den anledningen fullførte Credit Winner-sønnen strålende til sølv på fine 16.4 bak gode Classic Tile etter et tøft løp underveis. Tøffest i mot blir trolig 2 Komplimang fra et fint spor samt speedkula 9 Pine Princess L., som kan få alt servert i en fin rygg.

"Klikk her for å levere ekspertbongen"

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre ordinære spilleforslag på hhv 90, 270 og 720 kroner.

I tillegg har vi satt opp et abc-system til en innleveringspris på 2277 kroner som kan være aktuelt for de som ønsker å gå sammen om et spleiselag f. eks. på jobben.

Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du se/kjøpe her.

PS! Vi følger bevegelsene i DD-spillet utover dagen, og i dag vil vi med all sannsynlighet komme med et meget spennende spill som blir lagt ut her før kl. 14.00!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 21.00-21.30!

Kommentarer til denne saken