Gå til sidens hovedinnhold

Helt ekstrem feriebil

Har du ikke helt bestemt deg for reisemålet i ferien? Hva med å få kjøre en ekte Formel 1 Grand Prix racerbil i Monte Carlo?

Om du skulle være av den typen som leter etter den ultimate feriopplevelsen, burde det være noe å finne hos lastminute.com.

Et av ferietilbudene de kan skilte med, er en pakketur til Monte Carlo for å kjøre en ekte Formel 1 Grand Prix racerbil.

Inkludert gambling
I tillegg til livstids medlemskap i Octane Drivers Club, følger to netter for sjåfør og ledsager på firestjerners hotell, samt kjøring av både Formel 1- og Formel 3-biler med i prisen på den nette sum av 38.152 kroner.

Flybilletten må du betale selv, men en helikoptertur over Monaco er inkludert. Det er for øvrig også VIP-entre til Casino de Monte Carlo.

FÅ NETTAVISEN PÅ MOBILEN I SOMMER

Men du liker deg kanskje bedre i luften?

Verdens raskeste
Hvorfor ikke hive seg på en tur til Russland? Der står det et MiG 25 og venter på deg. MiG 25 skal være verdens raskeste og høyestflyvende jagerfly, og du kan få være med på en halv times flytur i Mach 2 (to ganger lydens hastighet) over den russiske tundraen.

Men slike fly bruker skrekkelig mye bensin på mila, og prisen for turen blir naturlig nok noe høyere enn for å kjøre bil...

Dyr skinnjakke
152.880 kroner inkluderer riktignok både forsikring og legesjekk, og du får beholde den tøffe pilotjakken i skinn, lover www.lastminute.com i en pressemelding.

- Vi synes det er utrolig gøy å kunne tilby once in a lifetime-opplevelser som disse via nettstedet vårt. Det er helt på linje med vår ambisjon om å være det selvskrevne stedet for inspirasjon og eventyr og er dessuten et bra suppliment til vårt mer ordinære sortiment av opplevelser som for eksempel helikopterflyving, luftballong og seilfly, sier Vibeke Kilen, som er presseansvarlig i lastminute.com.

Knuse biler
Det er også mulig å ta turen over til Storbritannia, og kjøre en 60-tonns militæmaskin over bilvrak og leire, for rundt 2.500 kroner per person.

Nyte biler
For omtrent samme sum kan du få kjøre noe litt raskere. En times opplegg på bane i England med en vaskeekte Ferrari er vel ikke å forakte.

Les mer om bil og trafikk i Bilmagasinet

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken