Gå til sidens hovedinnhold

Helt natta for Birmingham

Med store skadeproblemer har vi vondt for å se Birmingham stoppe serieleder Cardiff tirsdag.

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 2: Ingen tror på Hull
Tippetips tirsdag: Nytt Wigan-sjokk for United?
V64 Eskilstuna: Vi byr på en macho vinner
Dobbel V5 Forus: Forus ønsker velkommen
Premier League: Oversikt over skader og karantener

2013 innledes med full pakke fra England og det spilles fulle runder i alle de øverste divisjonene. Det vil si noen av Premier League-kampene spilles onsdag. Det innebærer at svært innholdsrikt program på 1. nyttårsdag der det også finnes dueller fra sprinten i Tour de Ski for både kvinner og menn og ikke minst fra det tradisjonsrike nyttårshopprennet fra Garmisch-Partenkirchen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Wigan - Manchester United H 5,25
Kanskje er det helt borti natta å foreslå spill på Wigan i denne kampen, men vi vil bare minne om at Wigan slo et gulljagende Manchester United i tilsvarende kamp i den sjette siste serierunden i fjor vår (1-0). Og hvis de kunne slå et United som jaget gullet da, hvorfor kan de ikke gjøre det igjen? Dette handler tross alt om odds og verdi og 5,25 på at Wigan vinner igjen er så spennende at det må være tirsdagens morsomste langskudd.

Hartlepool - Preston H 3,00
League One. Tabelljumbo Hartlepool hadde vunnet en av sesongens første 23 seriekamper før laget slo til med en helt ubegripelig overraskende seier mot daværende serieleder Sheffield United lørdag og det attpåtil på bortebane. Men selv med den seieren er det 11 poeng opp til sikker plass. Tirsdagens motstander Preston gikk vi imot på langskuddet lørdag (hjemme mot Doncaster og tapte 0-3) er i elendig form og står med 0-3-3 på sine seks siste. Hartlepool må ha fått gedigent med "oksygen" lørdag og da kan vi ikke motstå fristelsen til å prøve et langskudd på dem her til spreke 3,00 i odds.

Dagens avslag
Swansea - Aston Villa
Vi har riktignok fått svært godt betalt på å gå imot Aston Villa både hjemme mot Tottenham 2. juledag og ikke minst hjemme mot Wigan sist lørdag. Men derfra til å spille på Swansea tirsdag til nitriste 1,50 i odds er det langt. Swansea er ikke til å stole på og har ikke bedre enn 3-5-2 hjemme i Wales og dette er nok et av tirsdagens aller dårligste objekter.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
Birmingham - Cardiff
Hederskronte Birmingham henger i tauene og er i ferd med å havne i alvorlig trøbbel. Vi hadde ingen tro på laget i bortemøtet med Bolton lørdag og selv om laget tok en tidlig 1-0 ledelse endte det med 1-3 tap. Er dermed helt nede på 20. plass i Championship med sine 29 poeng, men det er fortsatt sju poeng ned til nedrykksstreken. Skadeproblemene er fortsatt omfattende og i dag må i tillegg Nicola Zigic sone karantene. 2-3-4 på de åtte siste og 4-4-4 totalt på hjemmebane. Marlon King, Peter Lövenkrands, Akwasi Asante, Papa Bouba Diop og Darren Ambrose er alle uaktuelle.

Cardiff står med fem seire på de seks siste og etter det meget overraskende hjemmetapet for Peterborough fjerde sist, har det nå blitt tre strake seire. Leder fortsatt Championship og har 53 poeng foreløpig og fem poeng ned til Hull på andreplass. Borte står laget med variable 5-2-5 hittil, men med sterke 3-1-0 på de fire siste borte. Ingen nye skader eller karantener for serielederen Cardiff.

Hjemmelaget tynges av skader og manglende form, mens Cardiff er i knallform. 1,90 er oddsen for Cardiff-seier, men kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Blackburn - Nottingham Forest
Ut med Henning Berg og vips så vant Blackburn fotballkamper igjen. Stod med meget bedrøvelige 1-3-6 på de kampene Berg fikk lede laget, men borte mot Barnsley lørdag var det et helt annet lag å se og Blackburn tok en fortjent 3-1 seier. Er ikke bedre enn nummer 15 på tabellen med sine 32 poeng, men det er kun åtte poeng opp til playoff og fortsatt gjenstår 21 serierunder. 5-1-5 er tallene hjemme på Ewood Park. Ruben Rochina scoret et av målene lørdag, men er usikker til dagens kamp. "Gamlingen" Nuno Gomes gjorde et overraskende innhopp etter langvarig skadefravær lørdag, men fortsatt har Blackburn nøkkelspillere kadet.

Overraskende nok fikk Sean O'Driscoll sparken som Forest-manager i romjulen og Alex McLeish er ny manager. Overraskende all den tid Forest er på 7. plass. Utlignet tre minutter på overtid hjemme mot Crystal Palace lørdag. Formen viser ikke bedre enn 2-2-3 på de siste sju. Borte spiller laget svært mye uavgjort (3-6-3). Forest har ingen nye fravær.

Et revitalisert Blackburn må få et klart vinnertips her og vi har god tro på at laget tar sin andre strake seier. 2,00 betaler Norsk Tipping for at Blakcburn vinner denne og vi kombinerer da denne med seier til Cardiff.

Totaloddsen på denne dobbelen er 3,80 og vår innsats som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 tirsdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 195 Blackburn - Nottingham Forest 2,00 2,90 3,00
Kamp 192 Birmingham - Cardiff 3,15 3,00 1,90
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken