Lørdag avgjorde han toppkampen mellom Odd og Strømsgodset. Herolind Shala ser likevel ikke ut til å være Odd-spiller særlig mye lenger, forteller VG.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sier at de gav Shala en tidsfrist for å skrive ny kontrakt, og at unggutten ikke holdt denne. Dermed hentet Odd inn Ardian Gashi i stedet.

På spørsmål om de kommer til å skrive ny kontrakt med «Lindy» dersom 22-åringen ønsker det innen kort tid, svarer Fagermo at det i utganspunktet er uaktuelt.

- Vi har ikke bruk for flere midtbanespillere nå, så i utgangspunktet er det ikke aktuelt. Det er synd, men han har valgt det selv, forteller treneren til VG.

Spilletid
Spilleren selv sier at han ikke har stengt døren for Odd, men at det er viktig for han med spilletid.

- Det går ikke på penger. Alt jeg tenker på er spilletid og utvikling. Jeg er litt misfornøyd med spilletiden. Jeg trenger å spille 90 minutter i hver kamp, sier Shala til VG.

Fagermo stiller seg spørrende til den påstanden, da Shala har vært involvert i omtrent samtlige av Odds kamper denne sesongen.

- Han har blitt byttet ut noen ganger, men spiller normalt fast. Vi har så gode spiller på benken at alle blir byttet ut, forklarer Fagermo.

Gull i sikte
Shala er en spiller som liker å sette seg høye mål. Han mener at ligagull nå må være målet for Odd, selv om Molde har en god luke på toppen.

Deretter ønsker Shala å få prøve seg i utlandet, om muligheten byr seg.

Odd ligger på andreplass i Tippeligaen, fem poeng bak Molde, og fire poeng foran Strømsgodset.

Torsdag spiller Skiens-klubben mot Brann i cupen.