Gå til sidens hovedinnhold

- Henke best i Skandinavia

Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil om hvem som er den beste fotballspilleren i Skandinavia.

Henrik Larsson skaper overskrifter både her og der for tiden, etter at han debuterte for Manchester United i helgen med å score 1-0-målet mot Aston Villa på søndag. Etterpå vanket det skryt og hyllest fra nær sagt alle som kunne krype og gå. Ole Gunnar Solskjær, som for øvrig ble matchvinner i kampen, var en av dem.

- Best siden Laudrup
Nå tar han hyllesten ett skritt lenger.

Nordmannen mener nemlig at Henrik Larsson er den beste fotballspilleren i Skandinavia i sin generasjon.

- Henrik er den beste vi har hatt i Skandinavia siden Michael Laudrup. Han blir bedre hele tiden, og det var viktig for manageren å se hva slags form Henrik var i, siden han ikke hadde spilt på en stund. Jeg tror nok ikke han ble skuffet, sier Solskjær til The Sun.

Nå forsøker svenskenes landslagssjef, Lars Lagerback, å overbevise 35 år gamle Larsson til å gjøre et nytt comeback på landslaget også. Så langt har ikke de anstrengelsene ført fram.

Samtidig er det snakk om at United skal forlenge utlånsavtalen med Larsson, som i utgangspunktet strekker seg til 12. mars. Ifølge samme engelske publikasjon må de nåværende serielederne hoste opp ytterligere 1,2 millioner pund for å få til det. Dersom Sir Alex Ferguson vil ha Larsson på Old Trafford også i 2007-08, vil det trolig koste om lag tre millioner pund.

Åpne for forlengelse
Skriver altså The Sun.

Styreformann i Helsingborg, Sten-Inge Fredin, sier følgende om en eventuell forlengelse av utlånsavtalen:

- Den eksakte summen en slik avtale vil koste United, kommer an på flere forhold. For eksempel må vi bestemme oss for om vi skal erstatte han i vårt eget lag. Men det er først og fremst opp til Henrik om han ønsker å bli i Manchester. Hvis han vil det, er vi helt klart klare for samtaler med United, sier Fredin.

Tabellen i Premier League

Reklame

8 superkupp på kjøkkenutstyr