Gå til sidens hovedinnhold

Henning Berg i krisemøte

Presset øker på Blackburns norske manager.

Blackburn Rovers har bare plukket med seg seks poeng fra sine åtte siste ligakamper, som har gitt én seier og fire tap. Dette er samtidig også de åtte kampene Henning Berg har ledet etter at han overtok managerjobben 31. oktober.

Det er langt under forventningene i en klubb de fleste regnet som en opprykkskandidat i The Championship.

Intense diskusjoner
Rovers ligger midt på tabellen, men det er fremdeles kort vei opp til omspillplass om man teller poeng og ikke lag man må passere. Direkte opprykk ser allerede nå ut til å bli ekstremt vanskelig å få til.

Shebby Singh, Blackburns «globale rådgiver», har nå hatt et krisemøte med den sportslige ledelsen i klubben, for å se nærmere på hva som bør gjøres.

Manager Henning Berg, daglig leder Derek shaw og direktør Paul Agnew var alle med på møtet som ble gjennomført etter stortapet mot Cardiff på Ewood Park.

- Etter et 1-4-tap på hjemmebane og med en sånn innsats, var det ikke til å unngå at det ville bli etterspill, sier Singh til Lancashire Evening Telegraph.

- Vi diskuterte og vurderte forskjellige ting, jeg, Henning, Derek Shaw og Paul Agnew, og dette var seriøse og intense diskusjoner hvor alle mulige temaer ble tatt opp.

Mange temaer
Singh nevner temaer som underpresterende spillere, misfornøyde spillere, managerens jobb, trenernes jobb blant det som ble diskutert.

- Nå er alt veldig tydelig. Nå vet vi den retningen vi skal gå i og hvilke diskusjoner vi skal ta, sier Singh, som samtidig ber fansen vise tålmodighet når ledelsen nå skal sette disse planene i kraft.

- Presset er på. Vi venter ikke at dette skulle bli enkelt, og det har ikke vært det, men nå har vi tatt de avgjørelsene vi måtte ta, konkluderer Shabby Singh.

Kommentarer til denne saken