Barcelona har besluttet at de vil selge Thierry Henry og Yaya Touré.

Villa presser ut Henry
Henry fikk lite spilletid på topp for den spanske klubben i forrige sesong, og imponerte helle ikke i VM. Det franske laget endte sist i sin gruppe med kun ett poeng.

Klubben, som vant Primere Division i 2009/2010-sesongen, har hentet spissen David Villa fra Valencia, og dermed er det ikke lenger plass til Henry. Franskmannen, som har ett år igjen av kontrakten, skal ha blitt enig med Joseph Guardiola om klubb-exit allerede før verdensmesterskapet i Sør-Afrika.

- Nå er det opp til han å fullføre avtalen. Dette tillater Barca å spare penger, skrev direktør Joan Oliver på klubbens hjemmeside, ifølge Reuters.

Henry linkes nå til amerikanske New York Red Bulls.

Touré til Manchester City?
Barcelona er i tillegg i forhandlinger med Manchester City om en overgang for Yaya Touré. Ifølge Oliver mangler kun samtykke fra spilleren selv.

Touré gjorde det bra for Elfenbenskysten i VM, men fra dødens gruppe ble det for vanskelig å gå videre. Uavgjort mot Portugal og tap mot Brasil holdt kun til tredjeplass i gruppe G. 27-åringen scoret ett mål for ivorianerne i 3-0-seieren over Nord-Korea.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!