Gå til sidens hovedinnhold

Henter tilbake Zidane

Florentino Perez ble mandag Real Madrids nye president.

Han er 62 år gammel, og er egentlig kun kjent for én ting utenfor Spania:

Los Galácticos.

Florentino Perez er nemlig mannen som hentet stjerner som Zinedine Zidane, David Beckham, Luis Figo og Ronaldo til Real Madrid. Det handlet om å hentet verdens beste offensive spillere til klubben. Og i en periode klarte Perez det.

Zidane som rådgiver
Nå er han tilbake i Real Madrid etter at alle andre presidentkandidater trakk seg.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nok en gang har han hentet Zinedine Zidane til Madrid. Denne gang skal franskmannen ikke spille, men fungere som rådgiver for Perez. Også Jorge Valdano gjør comeback i klubben. Han skal nå jobbe som generaldirektør og assistent for presidenten, opplyser Real Madrid på sin nettside.

Samtidig overtar Miguel Pardeza for Predrag Mijatovic som sportsdirektør.

Ønskelista denne gang er ikke noe dårligere enn tidligere. Perez vil ha Cristiano Ronaldo til Madrid. Og Franck Ribery. Og gjerne også Kaka. Som normalt altså. Tar man med en rekke av de beste spanske spillerne, Valencia-kvartetten David Silva, David Villa, Raul Albiol og Juan Mata, Almeria-spiss Alvaro Negredo og Liverpools Xabi Alonso, så begynner lista å bli ganske full.

Trenervalget klart
Men Perez går faktisk ikke etter et av de aller mest kjente navnene på trenersiden.

I stedet er det ventet at han kommer til å hente Villarreal-trener Manuel Pellegrini når Juande Ramos´ seksmånederskontrakt går ut til i sommer. Villarreal krever riktignok drøyt 30 millioner kroner for å gi slipp på chileneren, men det er tvilsomt om det byr på noen problemer.

- Som logisk er når to klubber samarbeider godt, har vi kommet til enighet. Nå skal vi starte jakten på en etterfølger, sier Villarreal-bossen José Manuel Llaneza ifølge Reuters.

Så får vi se, da, om Kaka, Ronaldo, Ribery og resten virkelig ender på Santiago Bernebeu i Madrid i sommer.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken