Gå til sidens hovedinnhold

Her blir Frp-politikeren skutt med elektrosjokkvåpen

Vred seg i smerte. - Dette gjør jeg aldri mer!

I fredagens nyhetssending klokken 2100, fikk TV 2s seere med seg to spesielle hendelser.

Først at Frp-politiker Gjermund Hagesæter ble skutt med elektrosjokkvåpen, deretter at anker Arill Riise fikk latterkrampe på direkten.

- Det var ustyrtelig morsomt, sier Riise til BA.no like etter sending.

Se Frp-poltikeren ble skutt med elektrosjokkvåpen hos TV 2 her!

Snakkis på nettet
I innslaget får vi se Hagesæter bli skutt av et elektrosjokkvåpen, og i de fem sekundene smerten varer, vrir han seg i smerte, og et øyeblikk henger tungen hans helt ute.

- Jeg så gjennom innslaget flere ganger for å være best mulig forberedet, og jeg prøvde å ha kontroll. Men så er det sånn at når jeg prøver så hardt, så klarer jeg det ikke, sier Riise, fortsatt lattermild.

Også i sendingen klokken 1830 fredag ble det fnising da han introduserte en smakebit på innslaget som skulle komme senere på kvelden.

- Siden jeg lo da, tenkte jeg at jeg at jeg i alle fall ikke skulle le i hovedsendingen. Slik gikk det ikke, fastslår Riise.

Nå er innslaget blitt en snakkis på nettet, noe Riise var forberedt på. Han ler når BA.no ringer.

- Man er ikke vant til å se politikere på denne måten, og jeg må virkelig berømme ham for at han gjorde dette. Jeg håper inderlig at det står bra til med ham, smiler Riise.

- Aldri igjen
Og det gjør det. Gjermund Hagesæter er i fin form etter opplevelsen, men han sier til BA.no at han aldri vil gjøre det igjen.

- Det var fryktelig vondt. Smerten varte i omkring fem sekunder, men det føltes mye lenger. Jeg var rystet en stund etterpå, men etter omkring en halvtime var jeg helt fin igjen.

- Hva tenker du om at Arill Riise fikk latterkrampe etter innslaget om deg?

- Det visste jeg ikke før du sa det, men jeg lever godt med at Riise ler av meg. Jeg har ikke noe problem med det, og jeg tåler det godt, sier Hagesæter til BA.no.

Og da han hadde fått summet seg, er han fortsatt overbevist om at dette elektrosjokkvåpenet er noe norsk politi burde hatt.

Hender på skjermen
For Arill Riise sin del, var kveldens hendelse noe han ikke har opplevd før.

- Jeg har jo tullet litt med Børslid under sendinger tidligere, men i kveld følte jeg meg virkelig ute av kontroll.

- Har du opplevd noe lignende tidligere?

- Det nærmeste må være den gangen jeg måtte starte å lese nyheter mens hendene mine var på skjermen. Kamera hadde sklidd ned, mimrer Riise.

Les flere saker hos Bergensavisen her.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken