Gå til sidens hovedinnhold

Her blir han utvist for 41. gang

Landslagsspilleren er innehaver av en noe tvilsom rekord. I helgen slo han til igjen.

HTML EMBED

INDEPENDIENTE SANTA FE - MILLONARIOS 1-2:

Ytterst få fotballspillere kan matche colombianske Gerardo Bedoya når det kommer til antall røde kort i løpet av karrieren.

Forrige helg ble den hissige forsvarsspilleren, som står bokført 49 kamper for det colombianske landslaget, utvist for 41. gang i karrieren.

Sparket motspiller i hodet
Denne gangen var det Millionarios' Yhonny Ramirez som fikk gjennomgå da Bedoya langet ut en albue i ansiktet til spissen.

Da dommer Hernando Buitrago var på vei bort for å vise Bedoya det røde kortet, tuppet den tidligere landslagsspilleren Ramirez i hodet for å fullføre verket.

Til tross for at Bedoya har blitt utvist 40 ganger tidligere, er har overrasket over sin egen reaksjon.

- Det er ikke likt meg. Ingenting rettferdiggjør min reaksjon. Yhonny er min venn, og jeg tenkte aldri å trampe på ham. Jeg har sett bildene, og det jeg gjør er veldig stygt. Jeg håper bare at straffen ikke blir så hard.

Utestengt i 15 kamper
Til tross for bønnen om nåde, kan Bedoya nå belage seg på 15 kamper på sidelinjen og kan dermed ha spilt sin siste kamp for i år.

- Vi lever i et samfunn der fotballen speiler samfunnet og det kreves av spillerne at de er forbilder for våre ungdommer. Det finnes ingenting som forsvarer det Bedoya gjorde på banen, og han må straffes for det, heter det i en pressemelding fra fotballforbundet.

Bedoya var skuffet etter å ha mottatt dommen.

- Når du gjør noe bra er folk raske til å gratulere, men glemmer det like fort. Når du gjør noe dumt, husker folk det for alltid, sa Bedoya.

HTML EMBED