Gå til sidens hovedinnhold

Her blir Suarez historisk

- Denne mannen er helt fabelaktig.

LIVERPOOL - HULL 2-0:

Etter to tap i romjula, var Liverpool på jakt etter tre viktige poeng mot Hull.

Det fikk de også, etter en kontrollert forestilling hjemme på Anfield.

Daniel Agger sendte Liverpool i føringen etter en corner i førsteomgang, men det som huskes best fra kampen er Luis Suarez' nydelig frisparkscoring like etter pause.

Suarez er svært farlig på frispark og viste det igjen da han skrudde ballen perfekt opp i nærmeste kryss.

Det var Suarez' 20. scoring denne sesongen, på bare 15 kamper. Det er første gang i Premier Leagues historie at en spiller når det antallet på så få kamper.

- Udiskutabel kvalitet
Brendan Rodgers var opptatt av å berømme laget etter kampen.

- Luis Suarez' kvalitet er udiskutabel. Det er antakeligvis urettferdig at laget ikke får anerkjennelsen, sier Rodgers, ifølge BBC.

- Alle snakker om Luis, og vi vet alle at han er en verdensklassespiller, men selv uten ham så tapte vi bare én kamp. I dag var det en flott laginnsats og vi det vi bygger her basert på det, utdyper Liverpool-manageren.

Han mener det var solid seier for Liverpool.

- Det er kanskje vår beste seier denne sesongen. Den kom etter det som har vært et tøft kampoppsett for oss med en tynn stall. I dag var ikke energien som man forventer, men vi viste stor styrke i dag, sier Rodgers.

Corner-mål
Kampen startet i et labert tempo med få sjanser.

Etter 19 minutter fikk imidlertid Liverpool ballen i nettet da Luis Suarez headet ballen i mål etter et frispark. Dessverre for Liverpool ble uruguayaneren avblåst for offside, noe som var en hårfin avgjørelse.

Etter 36 minutter kom imidlertid scoringen. Daniel Agger raget høyest på en corner og headet ballen via bakken og i mål.

1-0 sto seg til pause, men Liverpool burde ha ledet mer etter at både Jordan Henderson og Philippe Coutinho satt ballen like til side for mål fra svært gode posisjoner midt foran mål.

- Helt fabelaktig
I annenomgang tok det imidlertid ikke lang tid før Liverpool doblet ledelsen. Og selvfølgelig var det Luis Suarez som scoret.

Liverpool fikk frispark i god posisjon og Suarez plasserte ballen hardt og presist i krysset, som han har gjort så ofte før.

Det var Suarez' 15 mål på bare 7 ligakamper på Anfield denne sesongen.

- Denne mannen er helt fabelaktig, utbrøt TV 2-kommentator Frode Marti etter scoringen.

Etter dette roet kampen seg ned, men i det 60. minutt fikk Liverpool-fansen en ny opptur da kaptein Steven Gerrard entret banen etter sitt skadefravær.

Det satte imidlertid ikke særlig fyr på kampen, som ikke inneholdt mye mer enn noen halvsjanser til hvert lag.

Dermed kunne Liverpool innkassere årets første trepoenger.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken