Gå til sidens hovedinnhold

Her blir Zlatan forbannet

Svensken tente til etter først å ha regissert PSGs første mål.

BORDEAUX - PARIS SAINT-GERMAIN 0-2:

Paris Saint-Germain tok ledelsen i Ligue 1 da hovedstadsklubben tjuvstartet den femte serierunden fredag kveld.

Bordeaux, som har hatt en tung start på årets sesong, ble et nummer for små hjemme på Stade Jacques Chaban-Delmas da Zlatan Ibrahimovic og co. kom på besøk.

Blaise Mauidi og Lucas Moura sørget for at PSG til slutt vant 2-0.

Førstnevntes scoring kom etter at Ibrahimovic hadde åpnet opp hele Bordeaux-forsvaret med en strøken gjennombruddspasning.

Etter at det Matuidi første forsøk gikk via rumpa til keeper Cédric Carrasso, fikk 25-åringen til slutt pirket ballen over streken og i mål.

Ibrahimovic havnet igjen i fokus noen minutter senere, da han ble slått i bakken med albuen til Carlos Henrique i en hodeduell.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Brasilianeren, som hadde gult kort fra før, var ekstremt heldig som ikke fikk marsjordre etter duellen med svensken, som ble lynende forbannet og sa klart ifra hva han mente om albuen.

Det var imidlertid PSG som kunne smile bredest til slutt etter at Lucas Moura ble spilt alene gjennom med Carasso i den andre omgangen.

21-åringen kom inn skrått fra høyre side, og Carasso trodde opplagt at brasilianeren skulle trille ballen til Zlatan på blankt mål. Da keeperen forsvant ut i feltet, trillet Moura i stedet ballen i det åpne målet til 2-0.

Edinson Cavani, som har vært på landslagsoppdrag i Uruguay i midtuken, kom inn for Zlatan Ibrahimovic etter 80 minutter.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken