AUST-AGDER:
Mer enn 60 personer ble evakuert på grunn av skogbrannen i Froland kommune i Aust-Agder. Situasjonen betegnes som dramatisk og situasjonen er onsdag ikke under kontroll.

Flere tusen mål brenner, og brannvesenet får bistand både fra Sivilforsvaret, Heimevernet og frivillige. Brannårsaken skal være gnist fra en anleggsmaskin.

ØSTFOLD:
Brannen som har herjet i Råde siden mandag er slukket. Det pågår nå kontroll av området, og brannvesenet dynker nå brannområdet med vann. Politiet i Østfold karakteriserer det som etterslukkingsarbeid og sier det ikke skal være fare for at brannen skal blusse opp igjen.

Ved 07.30-tiden fikk brannvesenet i Fredrikstad melding om skogbrann ved Torsnes. Denne brannen ble slukket etter halvannen times tid og sved bare av et område på 700 kvadratmeter.

VESTFOLD:
To unge menn ble innbrakt av politiet i Vestfold etter en rekke skogbranner tirsdag. I løpet av få timer brøt det ut fem selvstendige branner rundt Tønsberg. De to mennene på 19 og 22 år ble observert ved flere av brannstedene. Begge mennene ble løslatt natt til onsdag, men har fortsatt status som mistenkte i saken.