Gå til sidens hovedinnhold

- Her drepte hun sine tre barn

Bak denne døren skal kvinnen ha tatt livet av sine tre barn.

En 40 år gammel mamma er pågrepet mistenkt for drap etter at hennes tre barn ble funnet døde i leiligheten hennes i Esbo i Finland mandag, melder Hufvudstadsbladet.

- Mammaen ble umiddelbart pågrepet mistenkt for drapene, sier kriminalkommissær Jukka Kask til avisa.

De to åtteårige tvilingjentene og en gutt på bare to år skal ha vært i live så sent som mandag morgen, ifølge naboen Maria Saalo.

- Hørte barna gråte
- Jeg var våken fordi jeg ammet spebarnet mitt, og da hørte jeg hvordan kvinnens barn gråt, forteller hun til den finske avisa Iltalehti.

Finsk politi vil ikke opplyse om hvordan barna ble drept eller hvor i den lille toromsleiligheten de ble funnet.

Den 40 år gamle moren er opprinnelig fra Kina og er skilt fra barnas far. De åtteårige tvillingene har etter skilsmissen bodd hos sin finske far og var på helgebesøk hos moren da de ble drept.

Årsaken til at kvinnen skal ha drept barna sine er ikke kjent. Politiet har avhørt henne, men vil ikke gå ut med detaljer fra avhøret, ifølge Hufvudstadsbladet.

Sjokkerte naboer
Naboene i den femetasjers blokka i forstaden Södrik til Esbo er i sjokk etter hendelsen.

- Jeg traff henne i heisen senest forrige uke. Hun fortalte at hun er skilt, og hun sa riktignok at det er ganske tungt, men ellers virket alt normalt. Jeg hadde tenkt å be henne på kaffe og kanskje tilby henne å bli med i en kristen forsamling, men det rakk jeg altså aldri å gjøre, sier en kvinnelig nabo til Hufvudstadsbladet.

Den 40 år gamle kvinnen hadde bodd noen år i blokka. Hun skal ifølge naboene ha snakket nok finsk til å klare å holde en samtale om hverdagslige ting, men holdt seg mest for seg selv.

- Hun var veldig stille av seg, de siste ukene virker det ikke som om hun forlot leiligheten så ofte, sier Maria Saalo til Iltalehti ifølge Expressen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk