Gå til sidens hovedinnhold

Her er bildet Høgmo hater å se

Manchester Citys stortalent med nytt hint om at han dropper Norge.

18 år gamle Bersant Celina har fått et lite gjennombrudd i Manchester City denne sesongen, med storspill for klubbens U21-lag samt debut før A-laget i en treningskamp mot Hamburg.

Den norskalbanske angrepsspilleren har ikke bare scoret mange mål, men han har også scoret flere flotte mål, som har blitt lagt merke til i storklubben. Derfor har han den siste tiden fått trene med A-laget.

I takt med de gode prestasjonene, har interessen fra norsk landslagshold økt, og senest i slutten av februar var landslagssjef Per Mathias Høgmo på besøk i Manchester blant annet for å møte Celina og gjøre et forsøk på å overtale unggutten til å velge Norge framfor Kosovo, hvor han nå spiller.

Tirsdag kveld var Celina en av Kosovos beste da laget spilte en målløs uavgjortkamp mot Eintracht Frankfurt. Ettersom laget ennå ikke har spilt noen offisielle kamper, har Celina likevel fortsatt mulighet til å ombestemme seg og spille for Norge.

Les mer om Bersant Celina her.

Bildet han la ut av seg selv på sin Facebook-profil like før tirsdagens kamp, tyder nok derimot på at City-spilleren ikke går med umiddelbare planer. Sittende på senga poserte Celina mens han pekte på Kosovo-emblemet på drakta.

Til Nettavisen sier likevel far og rådgiver Eduar Celina at døra ikke er helt lukket.

- Bersant har fortsatt ikke tatt noen endelig avgjørelse om hvor han skal spille offisielle A-landskamper. Det er fortsatt opp til Per Mathias Høgmo hva som skjer, sier Eduar Celina, og er klar på hva som skal til.

- Da må Bersant få en plass i A-landslagstroppen, så enkelt er det, forteller han.

Kommentarer til denne saken