Gå til sidens hovedinnhold

Her er dagens VM-tips

Få med deg alle tipsene på dagens VM-kamper her.

VM går sin gang og halvparten av 1/8-finalene er klare: Uruguay - Sør-Korea, Tyskland - England, USA - Ghana og Argentina - Mexico. Nederland er også klare, men hvem de møter vet vi ikke før i kveld. Vi finstiller som vanlig siktet på de beste VM-spillene på langoddsen.

Dagens kamper:
Klokken 16.00: Paraguay - New Zealand
Klokken 16.00: Slovakia - Italia
Klokken 20.30: Danmark - Japan
Klokken 20.30: Kamerun - Nederland

Paraguay - New Zealand
Paraguay kontrollerer gruppe F etter 2-0 over Slovakia og 1-1 mot Italia. De er videre med uavgjort i dag, mens seier gir gruppeseier og muligheten til å møte Danmark eller Japan i stedet for Nederland i neste kamp. Dette er motivasjon i bøtter og spann, vel å merke hvis Nederland ønsker å bli gruppevinner, noe som avgjøres etter at kampene i gruppe F er ferdige. Paraguay kan uansett ikke gjøre noe annet enn å gå for seier, siden de spiller først.

New Zealand ble nesten avskrevet før mesterskapet, men de har slått godt fra seg. De er på ingen måte ute av kampen om avansement etter 1-1 mot både Italia og Slovakia. I dag møter de gruppens sterkeste lag, og seier virker vanskeligere enn i de to foregående.

Det ventets få eller ingen endringer i lagenes startoppstilling.

Vi tror Paraguays klare motivasjon for gruppeseier gjør at de er villig til å ofre mye fremover i dag. New Zealand har virkelig overrasket med poeng i hver kamp, men får de en tidlig baklengs i dag kan de miste motet. De har kanskje vært litt heldige som har gjort det såpass godt hittil, og før eller senere må det komme en mindre god dag. Det kan bli i dag. Paraguay vinner fordi uavgjort ikke er nok. Seier til Paraguay fåes til 1,35, og denne må definitivt med på bongen i dag. Seier med to mål eller mer belønnes med 2,05 og kan spilles som single.

Få VM-scoringene på sms

Slovakia - Italia
Gruppe F. Her er det fortsatt muligheter for alle lag. Slovakia har ett poeng etter 1-1 mot New Zealand og 0-2 for Paraguay. De må med andre ord vinne i dag, uavgjort er verdiløst. Slovakia har ikke fått vist seg fra sin beste side i Sør-Afrika, og de burde selvsagt unngått det sene baklengsmålet mot New Zealand som fort blir avgjørende med tanke på avansement.

Italia har heller ikke storspilt, men de henger med etter to 1-1 resultater. De ligger helt likt med New Zealand med to poeng og 2-2 i målforskjell før den siste runden, så de bør vinne i dag, men spiller de uavgjort er de ikke nødvendigvis fortapt. De må være rimelig å gå ut fra at Paraguay slår New Zealand i den andre kampen i gruppen. I så fall holder det med U for Italia, men de møter da muligens Nederland senere. Skjebnen er imidlertid i Nederlands hender senere på aftenen.

Italias Andrea Pirlo er tilbake i trening etter et skadeavbrekk, men det er usikkert om han er klar for spill. Det er mulig at trener Lippi setter Gilardino, Criscito og Marchisio på benken i dag, og lar andre vise seg verdig en plass i startoppstillingen.

Italiensk seier til 1,45 synes vi er litt dårlig betalt. Italia har vist lite og man må stille en del spørsmålstegn ved lagets styrker og ikke minst svakheter. Slovakia på sin side er heller ingen gullkandidat. Det hadde vært typisk om Italia vant denne med ett mål, og dette fåes til 3,30 på langoddsen. Det hadde også vært typisk med et 0-0 eller 0-1 resultat, og vi lander på et spill på under 2,5 mål i kampen til 1,45 i odds.

Vi anbefaler to spill med spillefrist klokken 15.55. Vi setter 200 kroner på dobbelen, og ytterligere 100 kroner på seier med to mål eller mer til Paraguay.

70.Paraguay - New Zealand 1,35 3,70 7,20
79.Slovakia - Italia - over/under 2,5 mål 2,05 1,45

Total odds: 1,96

Klikk her for å levere dette spillet

71. Paraguay - New Zealand (0-1) 2,05 3,35 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Danmark - Japan
Danmark viste styrke da de hentet inn 0-1 mot Kamerun og tok sine første tre poeng. I dag må de slå Japan for å følge Nederland videre fra gruppe E. De har ett mål svakere målforskjell enn japanerne. Dette blir en meget tøff kamp for danskene, men muligheten er der.

Japan tapte til slutt for Nederland på en litt lei feilberegning av den japanske målvakten, og står med 3 poeng og 1-1 i målforskjell. De er videre med uavgjort eller seier i dag.

Danmarks Simon Kjær fikk sitt andre gule kort mot Kamerun sist. Palermo-spilleren må stå over i dag. Han erstattes av Per Krøldrup. Japan kan stille samme lag som sist.

Dette blir jevnt. Det er vanskelig å si hvem som er det beste laget etter det vi har sett så langt. Klarer Danmark å luke ut de personlige feilene, er de vanskelige å slå. Men danskene må fremover for å få det avgjørende målet, og Japan har spillere som vet å ta vare på kontringssjanser. Samtidig er de langt fra dødelig effektive foran motstanders mål.

Kampforløpet avgjør, og det laget som scorer først blir trolig det laget som tar annenplassen i gruppen. At Danmark scorer først og vinner er langt fra utenkelig. Dansk seier fåes til 2,05 og vi spiller 50/50 med hjertet og hodet i denne kampen og setter 100 kroner på danskene. Spillefristen er klokken 20.25.

94. Danmark - Japan 2,05 3,00 3,05

Klikk her for å levere dette spillet

Kamerun - Nederland
Ingen spill på denne kampen i skrivende stund. Kampen er i utgangspunktet betydningsløs siden Kamerun er ute og Nederland videre. Men man må nesten ta seg tid til å spekulere litt i hvem Nederland foretrekker å møte fra gruppe F, noe vi først kan begynne å gruble på i 18-tiden.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken