Gå til sidens hovedinnhold

Her er fjerde runde i påskequizzen

Klarer du å løse Nettavisens påskekrim - «Mordet på kongen»? Du kan vinne en ny mobil hver dag.

I hele påsken kan du delta på Nettavisen og Chess' store påskequiz.

Hver dag i hele påsken kan du vinne en Samsung F330 Ice White, mens én heldig vinner stikker av med en Nokia N95 Black 8GB GPS.

Konkurransens del 4 finner du nederst i denne saken.

Den første premien ble delt ut mandag 10. mars. Fra og med fredag 14. mars vil du hver dag få en krimgåte og neste del av historien «Mordet på kongen», som må løses for å være med i trekningen av hovedpremien.

Fram til fredag er gåten hver dag å identifisere aktørene i denne krimgåten. Finner du frem til riktig navn på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, kan du vinne en dagspremie per dag. For å ha delta i trekningen om hovedpremien, må du delta fra og med fredag 14. mars og til og med mandag 24. mars.

Fjerde runde av konkurransen går fram til torsdag 13. mars klokken 12.00. For å vinne mobilen må du klare å løse dagens gåte. Svaret er et navn.

Svaret på første runde var «Hilde Voss» - her kan du se quizzen.

Svaret på andre runde var «Kjartan Hagen» - her kan du se quizzen

Svaret i runde tre var «Pia Haroldson» - her kan du se quizzen

Vinneren i første runde ble Tone Marie Bratseth fra Saupstad.

Vinneren i andre runde ble Arne Tømmerås fra Oslo

Vinneren i tredje runde ble May Britt Hagen fra Kongsberg.

Her er runde fire

Fornavnet runde 4
Fornavnet i runde fire finner du ved å ta forbokstavene i fornavnet til kjendisene under og sette sammen slik at de lager et norsk navn.

Etternavnet runde 4
Etternavnet i runde fire finner du ved å sjekke ut kjendisene som Side2 har valgt ut på sin horoskoptjeneste. Etternavnet vi er ute etter er et norsklignende etternavn på noen som er født i tvillingenes tegn.

Når du har funnet fornavn og etternavn, sender du svaret til paal.nisja@nettavisen.no på e-post. Husk å skrive påskequiz 4 i emnet. Svaret må være hos oss innen torsdag 13. mars klokken 12.00.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn