USAs utenriksminister og tidligere førstedame, Hillary Clinton, ble fotografert da hun tok seg en real fest etter et toppmøte i Cartagena, Colombia. Clinton både drakk og koste seg på puben Café Havanna natt søndag.

Bildene viser en feststemt utenriksminister som danser og drikker øl sammen med sine livvakter og kvinnelige medarbeidere og venner.

- Hun storkoste seg
I tillegg ristet hun seg løs på dansegulvet til kubansk musikk.

- Det så ut som at hun storkoste seg, sier et vitne, melder Sky News.

Clinton og hennes følge ankom puben ved midnatt, og bestilte rikelig med både øl og whisky, skriver The Times.

Cuba holdt utenfor
33 nasjoner fra Nord-Amerika og Sør-Amerika deltok på toppmøtet i Colombia. Men USA og Canada nektet å la Cuba delta på toppmøtet. Derfor er det kanskje litt snodig at Clinton valgte nettopp et kubansk bar for å feire at toppmøtet var over.

President Barack Obama deltok også på toppmøtet i helgen. Obama sa i en uttalelse at han etterlyste politisk endring på Cuba, som er den eneste kommunistiske ettpartistaten i regionen.

Bolivia er ett av flere land som reagerer på at Cuba ikke fikk delta på toppmøtet.

- Dette er det siste toppmøtet for de amerikanske nasjoner, dersom Cuba ikke får delta, sa Bolivias utenriksminister David Choquehuanca, melder Sky News.

- Hyret prostituerte
Toppmøtet har fått mest oppmerksomhet for at Obamas livvakter angivelig skal ha hyret prostituerte i Colombia.

Obamas livvaktgarde, Secret Service, sendte hjem elleve livvakter fra Colombia og suspenderte dem som følge av hendelsen.

- Dersom det viser seg at noen av disse påstandene som er fremmet i pressen, blir bekreftet, så blir jeg selvfølgelig rasende. Vi representerer det amerikanske folk, og når vi besøker et annet land så forventer jeg at vi har en høy standard på vår oppførsel, sa Obama i en uttalelse.